Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εντυπωσιακή η οργάνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού»

«Εντυπωσιακή η οργάνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού»
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 - 19:55

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Αλβανός, ο οποίος στον αγώνα με την ΑΕΚ σημείωσε το καθοριστικό γκολ και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Ο «ερυθρόλευκος» άσος μίλησε για την πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και τόνισε ότι το τεράστιο διπλό που πέτυχε ο Θρύλος στο ΟΑΚΑ γεμίζει με ικανοποίηση και κουράγιο τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση που υπάρχει στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και επισήμανε ότι η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται δίπλα σε όλους τους αθλητές!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη έδρα, καθώς και το γήπεδο δεν ενδείκνυται για τέτοια παιχνίδια, αλλά και γενικά ήταν ένα παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός που το περιμένανε τόσο πολύ και οι οπαδοί της ΑΕΚ και η ομάδα της ΑΕΚ. Βγήκαμε αλώβητοι από ένα τέτοιο παιχνίδι, κατακτώντας ένα τεράστιο διπλό, το οποίο με γεμίζει με ικανοποίηση και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Βάσει προγράμματος είχαμε δυο ντέρμπι στην έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στην ομάδα του Ολυμπιακού. Παίξαμε σε δυο έδρες, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι οποίες ήταν αρκετά επίπονες και από θέμα ψυχολογίας και από θέμα κόσμου και νομίζω πως τα καταφέραμε περίφημα. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το στοίχημα για εμάς ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι το δικό μας και να μην παρασυρθούμε από τον κόσμο των αντιπάλων. Το καταφέραμε στο μέγιστο βαθμό αν και η πίεση ήταν τρομακτικά μεγάλη. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά και παρόλο που κυνηγούσαμε το σκορ από την αρχή, ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε το παιχνίδι και θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το νικητήριο γκολ: «Στην τελευταία φάση είχαμε τη μπάλα στο φινάλε του ματς. Είχαμε πει να την κρατήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε μέχρι που να εξαντλήσουμε το χρονικό περιθώριο. Καταρχάς κάναμε μια προσπάθεια που βγάλαμε με «δίλεπτο» τον αντίπαλο παίκτη και μείναμε με παραπάνω παίκτη εμείς. Στο χάντμπολ ισχύει το παθητικό παιχνίδι, οπότε ο διαιτητής σήκωσε ουσιαστικά νωρίς το παιχνίδι του παθητικού και έπρεπε να εκτελέσουμε άμεσα την φάση. Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που θα πάρει την τελευταία φάση και για καλό μας, μπήκε το γκολ. Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι ο πρωταγωνιστής σε αυτή τη φάση. Σίγουρα επιλέγουμε και εμείς σαν ομάδα τους πιο έμπειρους και τους πιο καλά προετοιμασμένους για αυτές τις περιπτώσεις. Θεωρώ ότι η προσπάθεια ήταν ομαδική και όλα τα παιδιά έδωσαν το 100 τοις 100, όπως επίσης και το προπονητικό τημ. Δεν θέλω, λοιπόν, να μείνω μόνο στο δικό μου τελευταίο γκολ αλλά σε όλη την ομαδική προσπάθεια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε σε μια φάση του πρωταθλήματος που είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Όσο περνάει ο καιρός θα ωφελήσει πολύ την ομάδα να δεθεί ακόμα περισσότερο και τα υπόλοιπα παιδιά θα μπουν στη νοοτροπία του πρωταθλητή».

Για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό: «Εχω αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες και όπου πήγα τίμησα το συμβόλαιό μου μέχρι το τέλος, παίζοντας πάντα στο 100%. Στον Ολυμπιακό μού έχει κάνει τρομερή εντύπωση πόσο οργανωμένος είναι ο Ερασιτέχνης, μαζί με τον Πρόεδρο του Συλλόγου και όλο το επιτελείο που τρέχει γύρω από την ομάδα. Παρόλο που έχουν να κάνουν με πάρα πολλά αθλήματα, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, μας έδωσαν γήπεδο κι έφτιαξαν τις εγκαταστάσεις τόσο γρήγορα όσο κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Ήταν συγκινητική η προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, τόσο μεγάλη που πραγματικά εμάς τους αθλητές μας σκλαβώνει. Μας δίνουν όλα τα εφόδια στο μέγιστο βαθμό για να ασχολούμαστε μόνο με τις προπονήσεις μας και τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο καθώς όλα τα άλλα θέματα είναι λυμένα. Βρίσκονται πάντα δίπλα στον αθλητή. Αυτά δεν είναι λόγια μόνο δικά μου, αλλά εκπροσωπώ όλη την ομάδα. Επαναλαμβάνω πως μας έχουν σκλαβώσει οι κινήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που έχουν επίκεντρο τον αθλητή».

Διαβάστε επίσης

Ξεμούδιασαν με νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Ξεμούδιασαν με νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή το Σάββατο αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση το Καματερό και επικράτησε με 32-17 - Mε Μακεδονικό στο Κύπελλο.

Με πάθος για το διπλό!

Με πάθος για το διπλό!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού – Ομίλου Ξυνή το απόγευμα της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της Handball Premier.