Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερα μετάλλια για το Τάε Κβο Ντο (pics)

Τέσσερα μετάλλια για το Τάε Κβο Ντο (pics)
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 - 11:59

Καλή ήταν η συγκομιδή του τμήματος Τάε Κβο Ντο του Ολυμπιακού, στο όγδοο φεστιβάλ «Κιμ ε Λιού». Οι αθλητές του συλλόγου, μπόρεσαν εκ νέου να φέρουν κι άλλα μετάλλια, καταφέρνοντας να κερδίσουν τρία χρυσά και ένα χάλκινο. Υπήρχαν και δύο πέμπτες θέσεις.



Αναλυτικά:

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Σεμέλη Σούμπαση στα -49 kg μαύρων ζωνών, η Ιωάννα Ντε Φάτζιο στα -44kg και η Λυδία Αληφαντάρου στα -41kg. Την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ελπίδα Σεγρεδάκη στα -49kg έγχρωμων ζωνών ενώ οι αθλητές Νίκος Λιακάκος και Μάξιμος Γεροντής κατέλαβαν την 5η θέση καθώς μετά από 3 αγώνες έχασαν στον αγώνα για τα μετάλλια.



Όσον αφορά το Serbia Open, ο σύλλογος μας μετείχε με τους Κυριάκο Πολουδούλη, Μπάτση Φώτη και τον προπονητή Γιώργο Κυρίτση. Η «ερυθρόλευκη« παρουσία σε ένα από τα πιο δύσκολα βαθμολογούμενα πρωταθλήματα του εξωτερικού, ήταν αρκετά καλή και άπαντες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, χάνοντας στις λεπτομέρειες. Επόμενος στόχος για το αγωνιστικό τμήμα είναι η παρουσία στο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα της Ελλάδας G1 Greece Open!

Διαβάστε επίσης

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Ο προπονητής του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Γιώργος Χριστοφοράκης έδωσε το σύνθημα ενόψει των αναμετρήσεων με τον Πέρα και τον Παναθηναϊκό.