Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασημένοι στην Ευρώπη Παπαθανασίου Τσότρας

Ασημένοι στην Ευρώπη Παπαθανασίου Τσότρας
Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 - 21:12

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι αθλητές του Ολυμπιακού, Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας, οι οποίοι κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κατηγορίας Star, που διεξήχθη στο Σαν Ρέμο της Ιταλίας.

Οι αθλητές του τμήματος του Θρύλου, έλαβαν μέρος στη διοργάνωση όπου μετείχαν 56 σκάφη από 18 χώρες, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση μετά από έξι ιστιοδρομίες. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση, στην πιο δυνατή και ανταγωνιστική κατηγορία αγώνων στην οποία αγωνίστηκαν οι κορυφαίοι αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ανέφερε στις δηλώσεις του: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που έχω φτάσει στα 5 παγκόσμια και 8 ευρωπαϊκά μετάλλια. Δεν σταματάμε εδώ όμως και προχωράμε. Στόχος του χρόνου είναι και το παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό. Επίσης το αφιερώνω όπως πάντα στον κόσμο του Ολυμπιακού, που πάντα τον αγαπώ και μας συνδέουν σχέσης αγάπης. Αυτός ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού με παροτρύνει με τα μηνύματά του, είναι κοντά μου και του αφιερώνω αυτή την επιτυχία».

Διαβάστε επίσης