Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να βρούμε ρυθμό»

«Θέλουμε να βρούμε ρυθμό»
Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017 - 21:18

Την πεποίθησή του ότι μόλις η ομάδα βρει ρυθμό θα παίξει ακόμα καλύτερα εξέφρασε ο Παντελής Κωστακίδης, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Καματερού με 29-21. Παράλληλα, ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον Διομήδη στο Αργος για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σίγουρα μεσολάβησε ένα κενό διάστημα λόγω Εθνικών ομάδων, είχαμε μια διακοπή στην οποία δουλέψαμε, βέβαια μας λείπουν τα παιχνίδια, προσπαθούμε να βρούμε ρυθμό, ακολουθεί την άλλη εβδομάδα ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Άργος, θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που έχουμε πολλές διακοπές, πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, έχουμε δύσκολη συνέχεια, θεωρώ ότι θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες. Θεωρώ ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμα το ρυθμό και την απόδοση που θέλουμε και εμείς και ο προπονητής, βέβαια έχουμε βγει αλώβητοι από όλα τα ντέρμπι μόλις βρούμε αυτό το ρυθμό και την αγωνιστική πειθαρχεία που θέλουμε θεωρώ ότι θα βγάλουμε πολλά μέσα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Πρώτος και καλύτερος!

Πρώτος και καλύτερος!

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, τελικά επικράτησε με 29-21 του Καματερού για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.