Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην 6η θέση ο Μιχάλης Καλομοίρης

Στην 6η θέση ο Μιχάλης Καλομοίρης
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 - 20:41

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου έλαβε μέρος ο Μιχάλης Καλομοίρης, ο οποίος κατέλαβε την 6η θέση και χάρισε πολύτιμους βαθμούς στον Θρύλο.

Ο Μαραθώνιος διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, παρόλα αυτά ο «ερυθρόλευκος» αθλητής τερμάτισε και πρόσθεσε μια ακόμα επιτυχία στο παλμαρέ του. Μάλιστα, έδωσε 7 βαθμούς στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Ανοιχτού Στίβου.

Ο Καλομοίρης μίλησε για την επιτυχία του και δήλωσε χαρούμενος που κατέφερε να τερματίσει. «Είμαι πολύ χαρούμενος που άλλη μια φορά κατάφερα να τερματίσω και μάλιστα στις πρώτες θέσεις. Παρότι είναι περίοδος προετοιμασίας και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν πάρα πολύ είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα», ανέφερε.

Η έφορος του τμήματος Στίβου, Στέλλα Νικολαϊδου συνεχάρη τον αθλητή για την επίδοσή του τονίζοντας τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού, γιατί κατάφερε μέσα από τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες να τερματίσει».

Διαβάστε επίσης

«Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο»

«Αφιερώνω τη νίκη στον πρόεδρο»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 τον ΠΑΟ στο πινγκ πονγκ και μπόρεσε να τον πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας - Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.