Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνέχεια σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό»

«Συνέχεια σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό»
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 - 14:19

Τη Δράμα 1986 αντιμετωπίζει στο Ρέντη την Κυριακή στις 16:00 ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα χάντμπολ και ο Γιώργος Ζαραβίνας έκανε γνωστή την αποστολή για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά...

Τσακνής, Κωστακίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Στούμπης, Κάνδυλας, Αλβανός, Παπαδιονυσίου, Φάμπατς, Λιάπης, , Μισαηλίδης, Χάλαρης, Σκρόμπιτς, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Κρητικός.

Εκτός έμειναν οι Σανίκης, Τσιλιμπάρης, Ασβεστάς και Λεωνίδας.

Από εκεί και πέρα, έκανε δηλώσεις στο osfp.gr και τόνισε τα εξής. «Θέλουμε να συνεχίζουμε σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες αλλά από κάθε παιχνίδι μπορούμε να βγαίνουμε κερδισμένοι και να δοκιμάζουμε και καινούργια πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα στην πορεία των υποχρεώσεων μας».

Διαβάστε επίσης

Όλοι οι αγώνες Live!

Όλοι οι αγώνες Live!

Παρακολουθείστε σε live streaming όλους τους αγώνες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, σήμερα Σάββατο. Μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο, όλα στις οθόνες σας.

«Μοιράσαμε το χρόνο σε όλα τα παιδιά»

«Μοιράσαμε το χρόνο σε όλα τα παιδιά»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη κόντρα στη Δράμα 1986, τόνισε στις δηλώσεις του, ότι είχε την ευχέρεια στο ματς του Ρέντη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες.