Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Πλευρίτου και Πετρέα

Με Πλευρίτου και Πετρέα
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 - 16:11

Για ακόμα μια Δευτέρα, η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έκανε παρέα στους απανταχού ΓΑΥΡΟΥΣ. Φιλοξενήθηκαν η Μαργαρίτα Πλευρίτου και ο Γιώργος Πετρέας, που αναφέρθηκαν σε όλα τα νέα της ομάδας πόλο γυναικών και της ανδρικής ομάδας βόλεϊ. Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε και μεγάλη αναφορά σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αναλυτικά αποσπάσματα των συνεντεύξεων

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου μίλησε...

Για το γεγονός πως είναι συμπαίκτρια με τις δύο μικρότερες αδελφές της: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που και οι τρεις αδελφές αγωνιζόμαστε στην ίδια ομάδα. Για να πω την αλήθεια αισθάνομαι το ίδιο κοντά και με όλες τις υπόλοιπες συμπαίκτριές μου. Το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι οικογενειακό και πιστεύω πως αυτό διακρίνεται και μέσα από τα παιχνίδια μας».

Για τις έξι νίκες στα ισάριθμα ματς της Α φάση της Α1 πόλο γυναικών: «Θεωρώ, πως βάσει της αξίας της ομάδας μας, ήταν αναμενόμενες οι έξι νίκες μας στην πρώτη φάση του εφετινού πρωταθλήματος. Το τελευταίο παιχνίδι μας, που ήταν το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη στο «Παπαστράτειο», ήταν ένα ιδιαιτέρως δύσκολο, καθώς έλειπε και ο προπονητής μας. Ωστόσο, όλα πήγαν καλά».

Για τη συνέχεια της χρονιάς: «Αυτή την περίοδο οι προπονήσεις μας είναι πολύ δυνατές και κουραστικές κι αυτό φάνηκε στο πρόσφατο ματς με τη Βουλιαγμένη. Όμως, έτσι πρέπει να δουλεύουμε για να είναι η ομάδα πανέτοιμη την περίοδο που θα κρίνονται οι τίτλοι εντός κι εκτός συνόρων. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και συγκεντρωμένα για τα δυο ή τρία παιχνίδια που ακολουθούν, στην ενδιάμεση φάση, με τη Βουλιαγμένη και τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα της έδρας για τα πλέι οφ. Θέλουμε, να έχουμε το αβαντάζ της έδρας, αφού ο κόσμος μας αποτελεί πάντα τον παραπάνω συμπαίκτη μας στα κρίσιμα ματς».

Ο Γιώργος Πετρέας μίλησε...

Για τις καλές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της Volleyleague: «Χαιρόμαστε που ακούμε εγκωμιαστικά σχόλια για τις έως τώρα εμφανίσεις της ομάδας μας. Μάλιστα, εμείς το βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση. Εάν παρακολουθήσετε μία προπόνηση μας θα δείτε πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που δείχνουμε στους αγώνες. Δίνουμε καθημερινά ό,τι καλύτερο έχουμε. Ο Ολυμπιακός έχει δημιουργήσει μια ομάδα από 14 παίκτες ισάξιους. Οποιος κι εάν παίζει η εικόνα είναι η ίδια. Αν υπάρχει λεξικό με φωτογραφία δίπλα στο ΟΜΑΔΑ θα ήταν η εφετινή του Ολυμπιακού.

Για την ομοιογένεια του Ολυμπιακού: «Η ποιότητα όλων των παικτών που βρισκόμαστε στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι η κυριότερη παράμετρος για να ελαχιστοποιήσουμε την περίοδο προσαρμογής, που χρειάζεται για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να δείξουμε το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που και εσείς βλέπετε σε κάθε αγώνα. Μάλιστα, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Αντιλαμβάνεται ο ένας ακόμη καλύτερα το παιχνίδι του άλλου και ειδικότερα του πασαδόρου. Ένα σημαντικό κομμάτι ο πασαδόρος στην ομάδα κι ο Ντρζίζγκα δείχνει την τεράστια ποιότητα που διαθέτει». Εμείς αυτό που σκεφτόμαστε και κυριαρχεί στο κλίμα στα αποδυτήρια είναι ότι η ομάδα φέτος το μόνο που μπορεί να φοβάται είναι ο εαυτός της.

Για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς: «Εφέτος το μόνο που μπορεί να φοβάται ο Ολυμπιακός είναι ο κακός του εαυτός. Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι πολλά και το έχουμε καταλάβει όλοι στην ομάδα. Εμείς οι Έλληνες προσπαθήσαμε να το μεταφέρουμε στους ξένους που μπορεί να μην γνώριζαν και τόσα πολλά πράγματα. Άλλωστε ήταν ένας λόγος που με έκανε να γυρίσω. Ο ένας χρόνος είναι μεγάλο διάστημα, για τον Ολυμπιακό χωρίς τίτλο. Φανταστείτε τα τρία χρόνια. Θα τα δώσουμε όλα για τον μεγαλύτερο στόχο που έχουμε θέσει εφέτος ως ομάδα, που είναι το πρωτάθλημα».

Για το ματς με την Ινεγκόλ: «Έως σήμερα (Δευτέρα) δεν είχαμε ασχοληθεί με το παιχνίδι του Τσάλεντζ Καπ. Κοιτάμε κάθε αγώνα χωριστά σαν να είναι το παιχνίδι της χρονιάς και αυτό είναι ένας λόγος που αποδίδουμε έτσι. Από σήμερα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης στην Τουρκία, το τεχνικό επιτελεία θα μας δώσει τις λεπτομέρειες, τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία των αντιπάλων. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ομάδα που βρίσκεται ένα ή δυο επίπεδα πάνω από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, αν δείξουμε και στην συγκεκριμένη αναμέτρηση την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, θα νικήσουμε».

Δείτε το βίντεο της εκπομπής

Διαβάστε επίσης

Πρώτος και καλύτερος

Πρώτος και καλύτερος

Ο Ολυμπιακός - Ομιλος Ξυνή νίκησε εύκολα με 34-18 τον ΓΣ Δράμα 1986 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.