Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο σύλλογος επένδυσε στην πυγμαχία»

«Ο σύλλογος επένδυσε στην πυγμαχία»
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017 - 22:14

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, «Μεγάλη μου Αγάπη» η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, από το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά (Κανάλι 1), 17:00-19:00, φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Πυγμαχίας του Θρύλου, Λευτέρης Λειβάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός, αναφέρθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του αθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στον Πειραιά, από τις 7 έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Ένα μικρό απόσμασμα από τις δηλώσεις του:

Για το τμήμα πυγμαχίας:

«Ξεκίνησα το 1969 στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, εκεί που στεγάζεται τώρα η πυγμαχία, στο παλιό Καραϊσκάη ήταν η αίθουσα της πάλης. Προπονητής ανέλαβα αργότερα όταν ανακατασκευάστηκε το γήπεδο και για αρκετά χρόνια φιλοξενηθήκαμε σε αρκετές γειτονιές του Πειραιά. Τώρα στο νέο Καραϊσκάκη είμαστε σε ένα χώρο κόσμημα. Μπορεί να μας φαίνεται μικρό, γιατί είμαστε πολλοί, αλλά είναι δικός μας χώρος, το σπίτι μας. Μπαίνεις μέσα και ξέρεις που βρίσκεσαι. Στον Ολυμπιακό είναι η ψυχή μας, είναι ο χώρος μας».

Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πειραιά, «Π. Σαλπέας»:

«Ο Ολυμπιακός κάθε φορά που έκανε ένα βήμα, ήταν πάντα προς το καλύτερο. Ο σύλλογος επένδυσε στο άθλημα της πυγμαχίας. Η διοίκηση και ο πρόεδρος, Μιχάλης Κουντούρης, φέρνουν το υλικό και ο προπονητής πρέπει να το διαχειριστεί. Έχουμε απαιτήσεις, έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα είμαστε οι πρωταθλητές. Πολλά χρόνια ήμασταν αδικημένοι. Ο Δουρής δεν είχε βγει πρωταθλητής αλλά είχε βγει βαλκανιονίκης. Στην πυγμαχία βασικό κομμάτι είναι η κλήρωση. Θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα γιατί είναι πολλοί καλοί αθλητές. Είναι για το καλό όλων η εξέλιξη του αθλήματος. Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουμε 9 αθλητές κι 3 αθλήτριες».

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το ματς»

«Είχαμε τη δύναμη να γυρίσουμε το ματς»

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας, Δημήτρης Τζηράς, στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε ότι το μοναδικό πράγμα που κρατάει ο Ολυμπιακός είναι η νίκη.