Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άπαντες άκουσαν τα καλύτερα

Άπαντες άκουσαν τα καλύτερα
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 00:25

Πριν ακόμα ξεκινήσει η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Elite της Πυγμαχίας Ανδρών και Γυναικών, είχαν ακουστεί τα χίλια μύρια. Ωστόσο, μετά το τέλος των αγώνων και γενικά ολόκληρης της διοργάνωσης, η οποία διεξήχθη από την περασμένη Πέμπτη, και ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή, άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, άκουσαν πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστώ, για την εξαιρετική ποιότητα των αγώνων.

Το γήπεδο, γέμισε και τις τέσσερις ημέρες, χωρίς μάλιστα να συμβεί το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι στις κερκίδες βρέθηκαν μαζί οπαδοί όλων των ομάδων που λάμβαναν μέρος.

Όπως γίνεται απόλυτα κατανοητό, με ότι καταπιάνεται ο Ολυμπιακός, το φέρνει πάντα εις πέρας, έχοντας ήδη αρκετά παραδείγματα από την φιλοξενία που δείχνει στους πάντες, σε οποιοδήποτε σπορ, σε οποιοδήποτε μέρος, και σε οποιοδήποτε γήπεδο, πραγματοποιήσει κάποια διοργάνωση.

Και μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και συνέχεια, μιας και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα διοργανώσει τον όμιλο της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Ευρωλίγκας, κάτι το οποίο είχε γίνει και το 2016 (με τις «ερυθρόλευκες» απλά να θυμίζουμε ότι είχαν πάρει την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης) με απόλυτη επιτυχία, όπως είχε παραδεχθεί και η ίδια η LEN, μετά το τέλος των αγώνων.

Διαβάστε επίσης

Κλικ και βίντεο από το πρωτάθλημα του Θρύλου (pics-vids)

Κλικ και βίντεο από το πρωτάθλημα του Θρύλου (pics-vids)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε μια ακόμα διοργάνωση σηκώνοντας την κούπα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδας της Πυγμαχίας, το οποίο μπορείτε να το δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του intime, αλλά και αποκλειστικά πλάνα του gavros.gr.

Δικό του και αυτό!

Δικό του και αυτό!

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει κανέναν τίτλο όπου και να συμμετέχει με τον Ερασιτέχνη να μετρά πλέον τίτλους και διακρίσεις και στην Πυγμαχία.