Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε μια οικογένεια»

«Είμαστε μια οικογένεια»
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 - 20:58

Μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου έγραψε η ομάδα πυγμαχίας του Ολυμπιακού, η οποία την Κυριακή κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite.

Οι προπονητές και πρωτεργάτες της νέας τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε ο σύλλογος, Λευτέρης Λειβάδης και Πέτρος Γεωργοβρεττάκος, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη» και μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής προπονητής της «ερυθρόλευκης» ομάδας, έδωσε συγχαρητήρια στους πυγμάχους του Θρύλου για τη σπουδαία επιτυχία τους και ευχαρίστησε τον Μιχάλη Κουντούρη και τη διοίκηση, που τους παρέχουν όλα τα εφόδια για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λειβάδη: «Οι προπονητές το ζούμε πολύ έντονα και δεν μπορούμε να περιγράψουμε τα συναισθήματα μας όταν βλέπουμε τους αθλητές μας στο ρινγκ. Όλα τα παιδιά έπαιξαν πυγμαχία και έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις. Ολοι οι αθλητές μας ήταν καταπληκτικοί και είχαμε κι ευχάριστες εκπλήξεις. Είμαστε οικογένεια, όχι μόνο ομάδα. Η Διοίκηση μας παρέχει τα πάντα, και τα παιδιά έρχονται στην προπόνηση με πάρα πολύ θέληση ενώ παράλληλα δουλεύουν και σπουδάζουν. Δεν χτίζονται εύκολα οι επιτυχημένες ομάδες. Θέλει πρόγραμμα και δουλειά και η Διοίκηση έχει κάνει τεράστια δουλειά και ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη.

Το θεωρώ ιερή υποχρέωση για μένα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν ότι καλύτερο είχαν σε αυτούς τους αγώνες. Θέλω να συγχαρώ δυο αθλητές του Παναθηναϊκού, τον Θοδωρή τον Ράλλη και τον Σπύρο τον Κλαδούχα. Τα παιδιά χτες σταμάτησαν από την ερασιτεχνική πυγμαχία. Έκλεισαν τα σαράντα χρόνια. Αυτά τα παιδιά ήταν πυγμάχοι της Εθνικής ομάδας, έδωσαν τα καλύτερα τους χρόνια στην πυγμαχία και θεωρώ ότι είναι ιερή υποχρέωση μου να τους πω ένα ευχαριστώ για όσα έχουν δώσει την Πυγμαχία, γιατί είναι το άθλημα που αγαπάω».

Ο Πέτρος Γεωργοβρετάκος από την πλευρά του ανέφερε: «Όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους. Όπως ο Δημήτρης Μαγκανάρης που τραυματίστηκε και έπρεπε να σταματήσει αλλά ήθελε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό και την ομάδα του. Έπαιξε με αυταπάρνηση δείχνοντας το μέταλλο του σαν αθλητής και άνθρωπος. Να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον δάσκαλο τον Παναγιώτη Κωσταρέλο που μας τράβηξε στο άθλημα και μας έκανε ότι είμαστε».

Διαβάστε επίσης

«Θα φέρουμε κι άλλους τίτλους» (vid)

«Θα φέρουμε κι άλλους τίτλους» (vid)

Οι Ασλανίδη, Χόνδρου, Καρούκης, Χρουβαλάκος, Κυρίμης και Μαγκανάρης μίλησαν στην εκπομπή του Ερασιτέχνη για την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πυγμαχίας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τι δήλωσαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην πυγμαχία.