Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ερασιτέχνη (pic)
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 16:31

Στη… μάχη ρίχνονται για μια ακόμα φορά τα τμήματα του Ερασιτέχνη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τα 4 από τα 6 παιχνίδια των ομάδων του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 17:15 η ανδρική ομάδα χάντμπολ θα αγωνιστεί στο Κέντρο Δαΐς κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, για την 11η αγωνιστική της Handball Premier. Το ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Σήμερα, αγωνίζονται επίσης και οι άνδρες στο βόλεϊ, οι οποίοι στις 19:00 (ΕΡΤ PLAY2) θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου τον Φοίνικα, για την 9η αγωνιστική της Volleyleague. Οι γυναίκες από την άλλη, θα αγωνιστούν το Σάββατο στις 15:00 στο «Ζηρίνειο» κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς,

Οσον αφορά στα τμήματα υδατοσφαίρισης, οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 15:30 το Παλαιό Φάληρο (OSFP TV), ενώ οι γυναίκες στις 19:30 θα υποδεχθούν τον Ν.Ο.Β (OSFP TV).

Τέλος, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Σέπσι, θα υποδεχθούν τον Αθηναϊκό το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30, για την 9η αγωνιστική της Α1.

Δείτε την ανάρτηση του Ερασιτέχνη:

Διαβάστε επίσης

Να παραμείνει στην κορυφή

Να παραμείνει στην κορυφή

Αρχίζει ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα ανδρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης - Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους ΑΣ Πέρα, ΑΟ Πεύκης και ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας.

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

«Από τα καλύτερα παιχνίδια μας μέχρι τώρα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στο Δούκα, τόνισε ότι ναι μεν δεν είναι λίγο αυτό που έχει κάνει η ομάδα του στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και τίποτα για την υπόθεση τίτλος.

Συνέχεια με Δούκα ο Θρύλος

Συνέχεια με Δούκα ο Θρύλος

Συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Ολυμπιακού, που στις 17:15 κοντράρεται με τον Δούκα στο «Δαΐς».