Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την πρόκριση με το Κιλκίς

Για την πρόκριση με το Κιλκίς
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 12:36

Αγώνα Κυπέλλου περιλαμβάνει το... μενού για τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στις 18:00. Παίζει το τελευταίο του ματς για το 2017 εκτός έδρας με το Κιλκίς και θέλει τη νίκη προκειμένου να προκριθεί στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το έτος και φαίνεται πως δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα μείνουν οι Αλέξανδρος Αλβανός, Γρηγόρης Σανίκης, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, Αντώνης Λεωνίδας και ο τραυματίας Στέλιος Ασβεστάς.

Δηλώσεις για το ματς έκανε στο osfp.gr ο τεχνικός του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, που είπε. «Είναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί δίνει ι πρόκριση σε ένα θεσμό που κυνηγάμε εξίσου όπως το πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας για το 2017, να παίξουμε καλά και με σοβαρότητα για να πάμε να ξεκουραστούμε στις γιορτές ενόψει της συνέχειας».

Διαβάστε επίσης

«Η χρονιά κλείνει θετικά για εμάς»

«Η χρονιά κλείνει θετικά για εμάς»

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η χρονιά για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, κλείνει με θετικό τρόπο μετά και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνεχίζει στην κορυφή ο Θρύλος

Συνεχίζει στην κορυφή ο Θρύλος

Με το απόλυτο των νικών συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1 Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης των Ανδρών.