Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια»

«Να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια»
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017 - 00:30

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, επικράτησε εύκολα του ΓΑΣ Κιλκίς εκτός έδρας με 33-18 και έτσι προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, μετά το τέλος της αναμέτρησης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ανέφερε ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να επιστρέψουν με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά ώστε να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο osfp.gr:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους και για την παρουσία τους μέχρι τώρα. Σήμερα αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να είμαστε σοβαροί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο, που έχει ιστορία στον χώρο με κατακτήσεις τροπαίων. Πήραμε την νίκη και την πρόκριση και τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά ώστε να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Ένα μετάλλιο πριν τα 30

Ένα μετάλλιο πριν τα 30

Οκτώ χρυσά, 13 αργυρά και οκτώ χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός του τμήματος κολύμβησης του Ολυμπιακού στην κατηγορία Masters.

Με δύο νίκες έκλεισε το 2017

Με δύο νίκες έκλεισε το 2017

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Ολυμπιακού. (τη φωτό του osfp.gr, για το πινγκ πονγκ)

«Η χρονιά κλείνει θετικά για εμάς»

«Η χρονιά κλείνει θετικά για εμάς»

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η χρονιά για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, κλείνει με θετικό τρόπο μετά και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.