Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να βρεθώ του χρόνου στο Top-30»

«Να βρεθώ του χρόνου στο Top-30»
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 20:45

Η 22χρονη τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, σε συνέντευξή της στο "Metro.co.uk" μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε κατά τη διάρκεια των ημερών που πέρασε με τους Σάφιν και Σάφινα στο Μονακό, την βοήθεια του Τόμας Γιόχανσον, τους μεγάλους στόχους της καριέρας της και για τον μεγάλο θαυμασμό της προς τους Φέντερερ, Ναδάλ και Σερένα Ουίλιαμς.

"Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του Ναδάλ στο γήπεδο. Είναι μαχητής. Ο Φέντερερ είναι μοναδικός. Δε νομίζω πως θα υπάρξει άλλος σαν κι αυτόν. Η Σερένα είναι η μοναδική παίκτρια στα τελευταία χρόνια που κερδίζει σταθερά Grand Slam τίτλους. Η ικανότητές της και η ισορροπία που έχει στο παιχνίδι της είναι τέλεια, τη θαυμάζω πολύ", δήλωσε η Σάκκαρη, ενώ όταν της ζητήθηκε να βρει ομοιότητες στο παιχνίδι της με την Αμερικανίδα, απάντησε με χιούμορ:

"Δεν έχουμε τίποτα κοινό (γέλια). Είναι εντελώς διαφορετική παίκτρια. Είναι μοναδική, καμία δεν της μοιάζει. Ίσως μόνο η αδερφή της. Την θαυμάζω σαν παίκτρια και σαν αθλήτρια".

Για την παρουσία της στο Μόντε Κάρλο, είπε: "Όταν έφτασα στο Μονακό για να ξεκινήσω την προετοιμασία μου με τον Τόμας (Γιόχανσον), την πρώτη μέρα εμφανίστηκαν ξαφνικά στο court ο Μάρατ (Σάφιν) και η Ντινάρα (Σάφινα). Προφανώς, ο Τόμας και Μάρατ γνωρίζονται καλά, είχαν δώσει μαζί μια σπουδαία αναμέτρηση στο Australian Open.

Ο Μάρατ προπονήθηκε εκεί για τους αγώνες επίδειξης στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Ευτυχώς για μένα, ο Τόμας τού ζήτησε να παίξουν μαζί και καταλήξαμε να προπονούμαστε μαζί για 10 μέρες. Ήμουν πολύ τυχερή που έπαιξα μαζί του, αλλά και με την Ντινάρα. Με βοήθησαν στο σερβίς και μου πρότειναν μερικά πράγματα επίσης.

Προπονηθήκαμε αρκετά μαζί. Με βοήθησαν σε πολλά πράγματα και ήταν τέλειο για μένα. Είχα μαζί μου 3 παίκτες που είχαν βρεθεί στο Top-10, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά", ανέφερε ακόμα η πρωταθλήτριά μας.

Διαβάστε επίσης