Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τη Σάκκαρη

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο για τη Σάκκαρη
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 23:07

Η Μαρία Σάκκαρη προετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδι για το 2018, την ώρα που άλλοι κάνουν σχέδια για ξενύχτια και ρεβεγιόν. Ο πρωταθλητισμός όμως έχει και αυτός το τίμημά του.

Αυτό το γνωρίζει καλά η Μαρία Σάκκαρη που αύριο (1/1) θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαυροβούνια και Νο. 123 στον κόσμο Ντάνκα Κόβινιτς. Η Κόβινιτς απέκλεισε για να φτάσει ως εδώ κατά σειρά τις Κινέζες Γιούξουαν Ζανγκ (2-0 με 6-2 και 6-0 σετ) και Ξίνγιου Γουάνγκ (2-1 με 6-4, 5-7 και 6-3 σετ).

Τώρα λοιπόν η Ελληνίδα και Νο. 51 στην παγκόσμια κατάταξη, θα βρει στον δρόμο της την Κόβινιτς. Μια αθλήτρια που την έχει συναντήσει άλλες δυο φορές στο παρελθόν με αμφότερες να έχουν από μια νίκη.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα με ήττα για τη Σάκκαρη

Ξεκίνημα με ήττα για τη Σάκκαρη

Με το αριστερό μπήκε η χρονιά για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ κόντρα στην Ντάνκα Κόβινιτς.

Το γλέντι της ομάδας πυγμαχίας του Ολυμπιακού (pics)

Το γλέντι της ομάδας πυγμαχίας του Ολυμπιακού (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» τις προηγούμενες ημέρες κατέκτησαν το πρωτάθλημα, προσφέροντας χαρά και υπερηφάνεια σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ και είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν με όλη τους τη ψυχή τα φετινά τους κατορθώματα.

«Να μην χάσω πουθενά»

«Να μην χάσω πουθενά»

Να διατηρηθεί στην κορυφή και να συνεχίζει το αήττητο σερί του θέλει ο Λευτέρης Πετρούνιας τη χρονιά που έρχεται.