Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ασημένιος» ο Χρήστου στο Λουξεμβούργο

«Ασημένιος» ο Χρήστου στο Λουξεμβούργο
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - 13:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τη δεύτερη θέση των 50μ. ύπτιο κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου, στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης Euromeet, που ολοκληρώθηκε στο Λουξεμβούργο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και κολυμβητής του Ολυμπιακού, τερμάτισε σε 25.52, χάνοντας μόνο από το νέο μεγάλο αστέρι του υπτίου, τον 18χρονο Ρώσο Κλιμέντ Κολεσνίκοφ, ο οποίος ήταν νικητής με 25.32, ενώ τρίτος έμεινε ο Βρετανός Κρις Γουόκερ-Χέμπορν (πρωταθλητής Ευρωπης το 2014 στα 100μ. ύπτιο) με 25.80.

Ο Χρήστου αγωνίστηκε και στον τελικό των 100μ. ελεύθερο, όπου κατετάγη έκτος με 49.75. Νικητής και σε αυτό το αγώνισμα ήταν ο Κολεσνίκοφ με 48.52.

Εξάλλου, ο 18χρονος Ανδρέας Γεωργακόπουλος κατέλαβε την έβδομη θέση στα 400μ. ελεύθερο με 3:58.59, πηγαίνοντας λίγο πιο αργά σε σχέση με τον πρωινό προκριματικό (3:57.24).

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησε το συνέδριο!

Ξεκίνησε το συνέδριο!

Το συνέδριο που γίνεται στις Βρυξέλλες ξεκίνησε και η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού είναι εκεί...

«Πολύ καλή εμφάνιση»

«Πολύ καλή εμφάνιση»

Ο Απόστολος Χρήστου, σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Λουξεμβούργο, τόνισε ότι στόχος του είναι να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς.

Πτώση για τη Σάκκαρη

Πτώση για τη Σάκκαρη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, δεν είχε κάποιον αγώνα με αποτέλεσμα να έχει πτώση επτά θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη.