Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Κάναμε τα πάντα να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

«Κάναμε τα πάντα να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 - 23:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος πανηγύρισε η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στους Άνδρες και μετά το τέλος των αγώνων, η Επικεφαλής Προπονητής, Στέλλα Νικολαϊδου, στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τον σύλλογο αλλά και τη διοίκηση για την στήριξη.

Αναλυτικά:

«Αγωνιστήκαμε σε αυτό το πρωτάθλημα χωρίς όλοι μας την ομάδα και κάναμε τα πάντα να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα.

Ευχαριστώ πολύ το σύλλογο και τη διοίκηση για την στήριξη και περισσότερο τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτές τις δυο μέρες».

Διαβάστε επίσης

Ένας χρόνος αήττητη

Ένας χρόνος αήττητη

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τη νίκη της στο μίτινγκ της Ρουέν συμπλήρωσε ένα χρόνο αήττητη σε κλειστό και ανοικτό στίβο, μετρώντας 17 συνεχόμενες νίκες.

Από την αρχή το φαβορί

Από την αρχή το φαβορί

Με απολογισμό τρία μετάλλια εκ των οποίων ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου όπου ο Θρύλος έκανε το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 8ου τροπαίου.