Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια»

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια»
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 - 21:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με αφιέρωμα στο πρώτο «ερυθρόλευκο» πρωτάθλημα για το 2018, ξεκίνησε η εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη», η οποία μεταδίδεται από το Κανάλι 1 του Πειραιά, όπως επίσης και μέσω Live Streaming από το Osfp tv.

Στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Πειραιά, βρέθηκε ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος μίλησε για το 4ο συνεχόμενο και 8ο συνολικά τίτλο που κατακτά ο Ολυμπιακός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, όσον αφορά τους Άνδρες, αλλά και στο χρυσό μετάλλιο που πανηγύρισε ο ίδιος στα 200 μέτρα.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Τριβυζάς τόνισε:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Το θέλαμε πολύ κι αυτό το πρωτάθλημα. Είχαμε συζητήσει όλοι μαζί και με την έφορό μας, Στέλλα Νικολαϊδου ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τη χρονιά. Όλα τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν και τα καταφέραμε και ήρθαμε πρώτοι στους άντρες. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα, είναι το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για μένα και νιώθω υπερήφανος που έβαλα το λιθαράκι μου και σε αυτή την επιτυχία.

Όσον αφορά εμένα, προσωπικά πέρυσι είχα κάνει νταμπλ (χρυσό σε 60μ και 200μ) κάτι που είχε να γίνει από το 2005. Ήθελα φέτος να το ξανακάνω, δεν έγινε αλλά κατάφερα να πάρω το τρίτο συνεχόμενο χρυσό στα 200 μ, που επίσης δεν έχει ξαναγίνει. Δεν με πιέζει ο πρωταθλητισμός, εγώ θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να βρίσκομαι μέσα στις μεγάλες διοργανώσεις».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα ερχόμενος στον Ολυμπιακό ήταν η Στέλλα η Νικολαϊδου και για να καταλάβετε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, με έπαιρνε κάθε ημέρα τηλέφωνο να δει τι κάνω. Πως πάει η προπόνηση, εάν χρειάζομαι κάτι ή εάν με απασχολεί το οτιδήποτε. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα το ενδιαφέρον που δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες, όπου απλά σε θέλουν για να τρέχεις στους αγώνες. Κι αυτό δεν έχει αλλάξει όλα τα χρόνια που βρίσκομαι στο σύλλογο, όπως και οι άριστες σχέσεις που έχουμε όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού μεταξύ μας».

Για τις ιδιαιτερότητες των ατομικών σπορ:

«Στον στίβο είσαι μόνος σου. Στην προπόνηση σε βοηθάει μόνο ο προπονητής σου αλλά όλα πρέπει να τα κάνεις εσύ. Είναι πολλές ώρες της προπόνησης και συνολικά αν υπολογίσεις και την αποκατάσταση που γίνεται μετά καθώς κάνουμε πρωταθλητισμό. Εγώ υπηρετώ στο πυροσβεστικό σώμα, είμαι τυχερός που έχω τη δουλειά μου και είμαι και σε ένα σύλλογο που με βοηθάει και οικονομικά κάτι που δεν το συναντάς εύκολα. Είναι ευλογία και ώθηση για να κάνεις περισσότερα πράγματα. Όποιος είναι στον Ολυμπιακό είναι πολύ τυχερός».

Για του επόμενους στόχους:

«Ο κλειστός στίβος τελείωσε για μένα και αναμένεται ένα συναρπαστικό καλοκαίρι. Έχω τους Μεσογειακούς Αγώνες και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Θα υπάρχουν πολλά διεθνή μίτινγκ και έχοντας υγεία θέλω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπάρχει φυσικά και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πριν τις μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού όπου χωρίς Ολυμπιακός και πρωταθλητή Ολυμπιακό δεν υπάρχει διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης

Ένας χρόνος αήττητη

Ένας χρόνος αήττητη

Η Κατερίνα Στεφανίδη με τη νίκη της στο μίτινγκ της Ρουέν συμπλήρωσε ένα χρόνο αήττητη σε κλειστό και ανοικτό στίβο, μετρώντας 17 συνεχόμενες νίκες.