Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Για αυτή τη δικαιοσύνη μιλάμε...» (pic)

«Για αυτή τη δικαιοσύνη μιλάμε...» (pic)
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 13:50

Τα αίσχη στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται. Τη στιγμή που πέρυσι, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνετέλεσαν στο να γίνει ο αγώνας που βραβεύτηκε με το FAIR PLAY (επειδή μάλλον δεν είχαμε νεκρούς στα επεισόδια και πάλι καλά να λέμε), ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ φέτος στον Ναό. Με τη γ.γ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη να τοποθετείται για αυτό μέσω ανάρτησής της στο facebook.

Αναλυτικά...

«Για τη δικαιοσύνη που στον περσινό τελικό κυπέλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπου μαχαιρώθηκε κόσμος, έγιναν εκτεταμένα επεισόδια έξω από το γήπεδο, μέσα στο γήπεδο ... αποφασίζει να μην τιμωρηθεί η ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών από το πρωτάθλημα...!

Πραγματικά δεν θα κάνω καμία μακροσκελή ανάλυση. Την άποψη μου την είπα και στην απογευματινή εκπομπή, όταν πληροφορηθήκαμε στο στούντιο για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τιμωρία του Ολυμπιακού μας, που συνοδεύεται με αφαίρεση 3 βαθμών... για αυτό θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν μόνες τους.

ΥΓ.1 Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ τιμήθηκαν με το βραβείο FAIR PLAY για τη στάση τους σε εκείνο το παιχνίδι ...(!!!)

ΥΓ.2 Αλήθεια ...υπάρχουν ακόμη απορίες για το τι γίνεται και τι πόλεμο δέχεται ο Ολυμπιακός;

ΥΓ.3 Μην ξεχνάμε ποτέ, ότι αυτό που τους φοβίζει πιο πολύ είναι το μέγεθος του Ολυμπιακού ... για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μία γροθιά. Εμείς... και αυτοί...».


Διαβάστε επίσης

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια»

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια»

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο τμήμα Στίβου του Θρύλου, μετά και την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.