Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το Καματερό για το σερί

Με το Καματερό για το σερί
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 13:47

Με το Καματερό παίζει εκτός έδρας το Σάββατο στις 20:00 ο Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ. Μετά τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Θρύλος συνεχίζει αήττητος και μπορεί να απουσιάζουν οι Σανίκης, Τσιλιμπάρης και Τζηράς, αλλά η ομάδα δεν πρόκειται να δυσκολευτεί.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, που μίλησε στο osfp.gr, είπε τα εξής. «Είναι ένας αγώνας εκτός έδρας, σε μια έδρα που δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα και ο αντίπαλος βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θέλουμε να δείξουμε, για ακόμα ένα παιχνίδι, το καλό μας πρόσωπο, να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη και σιγά σιγά να βρίσκουμε ακόμα περισσότερο το ρυθμό μας εν όψει και του Final-4 του Κυπέλλου στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί».

Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Αλβανός, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Καραμπουρνιώτης, Παπαδόπουλος, Τσακνής.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμοι για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Πανέτοιμοι για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιηθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το Σάββατο (17/02), σε μια τελευταία ευκαιρία για τους αθλητές που θέλουν να προκριθούν για το Μπέρμιγχαμ.

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στο Καματερό, στάθηκε στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες προσπαθούν να βοηθήσουν ένα παιδί που μας έχει όλους ανάγκη.