Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στους «16» ο Τσανικίδης!

Στους «16» ο Τσανικίδης!
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 14:38

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Διεθνές Τουρνουά Strandja που διεξάγεται στη Σόφια της Βουλγαρίας ο Αλέξανδρος Τσανικίδης.

Ο πυγμάχος του Ολυμπιακού νίκησε στη φάση των «32» τον Άγγλο πρωταθλητή Λόφτους Κόνορ και προκρίθησε στους «16» της διοργάνωσης.

Το 69th Ιnternational Boxing Tounament Strandja, αποτελεί ένα κορυφαίο τουρνουά με χαρακτηριστικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αφού μετέχουν συνολικά 180 αθλητές από 26 χώρες που προέρχονται από 4 ηπείρους.

Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης μετά από σπουδαία εμφάνιση πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» στην κατηγορία των 64 κιλών και την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον πυγμάχο της Νορβηγίας κόντρα στον οποίο θα διεκδικήσει την είσοδο στους «8»!

Διαβάστε επίσης

Στους «8» ο Τσανικίδης

Στους «8» ο Τσανικίδης

Την εντυπωσιακή πορεία που καταγράφει τα τελευταία χρόνια συνεχίζει ο αθλητής του ολυμπιακού, ο οποίος πέρασε στη φάση των «8» στο Διεθνές Τουρνουά Stradja που διεξάγεται στη Βουλγαρία.

Ήττα για τη Σάκκαρη

Ήττα για τη Σάκκαρη

Δεν πέρασε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά του Ντουμπάι η Μαρία Σάκκαρη, μετά την ήττα από την Στόσουρ με 2-0 σετ.

Δεύτερη νίκη για Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Δεύτερη νίκη για Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Η Μαρία Σάκκαρη ζευγάρωσε τις νίκες της στο Ντουμπάι, καθώς επικράτησε της Σου-Βέι Σίεχ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Dubai Tennis Championships.