Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο στο πλευρό του για την κούπα

Με τον κόσμο στο πλευρό του για την κούπα
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 - 13:09

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ χθες στη Γλυφάδα, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να φτάσει στη νίκη και μπορεί ο ΠΑΟΚ να ήταν καλός και να έκανε και ένσταση κιόλας, ο Θρύλος, πάντως, πήρε την πρόκριση στον τελικό, επικρατώντας με 22-21, με γκολ 7" πριν το τέλος του αγώνα.

Σήμερα στις 19:30 (ΕΡΤ3), ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει ξανά στη Γλυφάδα, αλλά τούτη τη φορά στο παιχνίδι που κρίνει το τρόπαιο, τον Δούκα, την άλλη ομάδα που πέρασε στον τελικό. Με τον Ολυμπιακό να είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Θέλει αυτό το τρόπαιο ο Θρύλος και μαζί με τον κόσμο του, θα προσπαθήσει να το πάρει.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα εισιτήρια της αναμέτρησης

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του, για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 19:30.

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα γίνεται από το τμήμα μελών και φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", την Κυριακή (11/3) από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ και 10€.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για όποιον φίλαθλο θέλει να προμηθευτεί εισιτήριο, είναι να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

*Μετά τις 16:00 δεν θα υπάρχει δυνατότητα σε κανένα φίλαθλο να προμηθευτεί εισιτήριο. Εισιτήρια ΔΕΝ θα πωλούνται στο γήπεδο πριν την έναρξη του τελικού.

Διαβάστε επίσης

«Πάνω από όλα η ομάδα»

«Πάνω από όλα η ομάδα»

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε στις δηλώσεις του οτι έτσι όπως κυλούσε η αναμέτρηση δεν υπήρχε περίπτωση αυτός ο τίτλος να μην πιάσει λιμάνι.

«Έτοιμοι από καιρό»

«Έτοιμοι από καιρό»

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης στις δηλώσεις του στο osfp.gr, τόνισε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οτι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με ξεκάθαρους στόχους.

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πολύ δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις»

«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πολύ δυνατή στις μεγάλες αποστάσεις»

Στις 18 Μαρτίου διεξάγονται οι Ημερίδες κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων (OPEN WATER) 5.000μ, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά και το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Τι ανέφερε ο Σπύρος Γιαννιώτης.