Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμπειρία, ποιότητα και θέληση»

«Εμπειρία, ποιότητα και θέληση»
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 - 23:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σε ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας, ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Σανίκη, ο οποίος με τα πέντε τέρματα που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα, βοήθησε τα μέγιστα τους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, ο εκ των πρώτων σκόρερ του τελικού, ανέφερε στο osfp.gr:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ο πρώτος τίτλος του Ολυμπιακού. Τον χαρίζουμε στον κόσμο που τόσο μας στήριξε και το έχει ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε. Η εμπειρία, η ποιότητα και η θέληση της ομάδας ήταν οι καταλυτικοί παράγοντες για να φτάσουμε σε αυτή την κατάκτηση και να είμαστε εμείς που πανηγυρίζουμε στο τέλος».

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο είναι και το πιο.... γλυκό! (vids)

Το πρώτο είναι και το πιο.... γλυκό! (vids)

Δείτε μέσα από τα βίντεο του gavros.gr όλες τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών από την στιγμή που η κούπα του Κυπέλλου Ελλάδας σηκώθηκε στον... ουρανό της Γλυφάδας.

«Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας»

«Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας»

Ο Τάσος Τσακνής ήταν εξαιρετικός όταν χρειάστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα, αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στους ΓΑΥΡΟΥΣ.

«Έτοιμοι από καιρό»

«Έτοιμοι από καιρό»

Ο Κώστας Τσιλιμπάρης στις δηλώσεις του στο osfp.gr, τόνισε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου οτι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε με ξεκάθαρους στόχους.