Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διακρίσεις για την Ακαδημία Kick boxing του Ολυμπιακού

Διακρίσεις για την Ακαδημία Kick boxing του Ολυμπιακού
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 11:41

Επιτυχίες παντού για τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί αθλητές των «ερυθρόλευκων» στο Kick Boxing συμμετείχαν στο τουρνουά Open Championship, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, έχοντας πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Ο απολογισμός της Ακαδημίας του Θρύλου στη συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν πάρα πολύ θετική, αφού οι αθλητές και αθλήτριές της μπόρεσαν να δείξουν το ταλέντο τους, κάνοντας πράξη τα όσα μαθαίνουν από τους προπονητές τους.

Πιο συγκεκριμένα στο τμήμα των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο Πυγμαχίας «Γεώργιος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι ο Νικόλας Κάστης και η Λεμονιά Γράτσου κατέκτησαν την πρώτη θέση, ο Γιώργος Παυλίδης την δεύτερη, ο Γιώργος Χατζάκος την Τρίτη, ενώ την τέταρτη θέση κατέλαβαν η Δέσποινα Αντωνιάδου και η Χριστίνα Μπέτσου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούταν από τους: Νικόλαο Κάστη, Λεμονιά Γράτσου, Γιώργος Παυλίδης, Γιώργος Χατζάκος, Δέσποινα Αντωνιάδου, Χριστίνα Μπέτσου, Ιουλία Σιδεράτου, Τζοάννα Τζέμο, Γιώργος Έξαρχος, Πέτρος Κατάμης, Διονύσης Βασιλάτος, Νταβίντ Μουραντιάν, Πέτρος Καραμολέγκος, Αντώνης Βαφέας.

Διαβάστε επίσης

«Χρόνια πολλά τεράστιε κόουτς»

«Χρόνια πολλά τεράστιε κόουτς»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα (19/03) ο προπονητής της κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τους «ερυθρόλευκους».