Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για να παραμείνει στην κορυφή

Για να παραμείνει στην κορυφή
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 14:20

Επιστροφή στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (14/04) θα αντιμετωπίσει στο Ρέντη τον Δούκα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα κλείσουν το πρωτάθλημα, όντες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία θα τους εξασφαλίσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτη .

*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, η οποία θα κρίνει την πρωτιά των «ερυθρόλευκων» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

«Σφραγίζει» την πρώτη θέση

Τον Δούκα στο Ρέντη αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού για την τελευταία αγωνιστική της Handball Premier.