Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ένιωσα δέος από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

«Ένιωσα δέος από τον κόσμο του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 18:05

Κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν το παρών στο Ρέντη στην αναμέτρηση με τον Δούκα, δίνει μέσω του gavros.gr ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιλιμπάρης.

Ο τερματοφύλακας του Θρύλου, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο δέος που ένιωσε από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο που βρέθηκε την Τετάρτη στο ΣΕΦ, ενώ παράλληλα ανέφερε οτι το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας που θα πάρει η ομάδα του με νίκη κόντρα στον Δούκα το προεσεχές Σάββατο (14/04), είναι αυτό που ήθελε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά ο Κώστας Τσιλιμπάρης μίλησε στο gavros.gr:

Για την αναμέτρηση με τον Δούκα:

«Η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά καλά αυτό το τελευταίο διάστημα που μεσολάβησε λόγω και του Πάσχα. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και έχουμε και στο μυαλό μας και το δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουμε τον Δούκα και στην επόμενη φάση των ημιτελικών μιας και το ζευγάρι που θα παίξει με τον Διομήδη, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Οπότε πιθανολογούμε ότι υπάρχει το περιθώριο να γίνει μια σειρά αγώνων κόντρα στον Δούκα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εμείς δεν αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά προβλήματα ή κάτι άλλο που να μπορέσει να μας δημιουργήσει πρόβλημα στο στήσιμο της ομάδας και είμαστε πανέτοιμοι για αυτό το ματς και μαζί με τον κόσμο μας που τον θέλουμε στο γήπεδο και σε αυτό το παιχνίδι να κλείσουμε και τυπικά το θέμα του απόλυτου αβαντάζ της έδρας, που είναι αυτό που έχουμε δείξει οτι θέλουμε σε όλη την πορεία του πρωταθλήματος».

Βρέθηκες την Τετάρτη στο ΣΕΦ, πόσο βοηθάει έναν αθλητή να έχει στο γήπεδο τόσο κόσμο όταν αγωνίζεται;

«Καταρχάς πρέπει να πώ τα συγχαρητήριά μας στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, που κατέκτησε το Κύπελλο μέσα στην Τουρκία, σε ένα τρομερό ματς. Δεύτερον να δώσουμε συγχαρητήρια και στους άνδρες γα την προσπέθεια την οποία έκαναν όλη τη χρονιά, παρά το γεγονός οτι δεν καταφέραμε να σηκώσουμε και αυτό το τρόπαιο. Για έναν αθλητή του Ολυμπιακού το να μπαίνει μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπως ήταν την Τετάρτη, σίγουρα του προκαλεί δέος όλο αυτό. Ακόμα και εμείς που δεν παίζαμε νοιώθαμε ένα δέος, έναν ηλεκτρισμό για όλους τους αθλητές του συλλόγου. Έτσι και εμείς. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Σε πάρα πολλές φάσεις του αγώνα, έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάζει την κατακόκκινη κερκίδα η οποία έδινε ρεσιτάλ. Ο κόσμος έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές την αγάπη του για το σύλλογο και εμείς ως νέο τμήμα φέτος γνωριστήκαμε με τους φιλάθλους μας και είμαι βέβαιος οτι και στους τελικούς του πρωταθλήματος θα δώσουν το παρών στο Ρέντη».

Μιας που φτάσαμε στο τέλος της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, πόσο έχει βοηθήσει η παρουσία του Ολυμπιακού στο άθλημα του χάντμπολ;

«Θα μιλήσω σαν Κώστας. Αυτό που νοιώθω και αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι οτι ο Ολυμπιακός έχει φέρει μια άλλη προοπτική στο χάντμπολ. Είναι το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα, σε όλα τα αθλήματα, ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος και στην Ευρώπη και είναι ο μοναδικός σύλλογος που μπορεί να φέρει μια τροχιά εσωστρέφιας και έτσι να μπορέσει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο να μπορέσει να φέρει τίτλους και στην Ευρώπη. Ότι καλύτερο ήταν αυτό που μπορούσε να συμβεί για το άθλημά μας. Με τη διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Μιχάλη Κουντούρη, με σοβαρότητα και με ένα ένα βήμα, θα γίνουν σιγά σιγά όλα, ώστε όλα να είναι ένα προϊόν σταθερότητας».

Διαβάστε επίσης

Στη μάχη των πλέι οφ ο Θρύλος

Στη μάχη των πλέι οφ ο Θρύλος

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (05/05) στο Ρέντη τον ΑΣΕ Δούκα για τα ημιτελικά του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Δούκα, η οποία θα κρίνει την πρωτιά των «ερυθρόλευκων» στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Για να παραμείνει στην κορυφή

Για να παραμείνει στην κορυφή

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/04) τον Δούκα στο Ρέντη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.