Ντουντούκα
Όλοι ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Γρονθοκόπησε πατέρα αθλητή ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γ.Αϊδινιώτης

Γρονθοκόπησε πατέρα αθλητή ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γ.Αϊδινιώτης
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 13:07

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείων Ειδήσεων την Τρίτη (17/04).

Όπως αναφέρεται, ο Γιάννης Αϊδινιώτης γρονθοκόπησε πατέρα αθλητή, επειδή εκείνος ζητούσε το δελτίο του γιου του, μπροστά μάλιστα από τα παιδιά του, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα το Σάββατο (14/04).

Ο προπονητής πυγμαχίας του Παναθηναϊκού επιτέθηκε με γροθιές στον πατέρα του έφηβου πυγμάχου, ο οποίος κατήγγειλε εγγράφως στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας το συγκεκριμένο περιστατικό.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει ο πατέρας το δελτίο του γιου του το ζήτησε, καθώς είχαν προηγηθεί υβριστικές επιθέσεις προς τον νεαρό αθλητή από τον τεχνικό του ΠΑΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κασικόκωστα Πέτρου:

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ: Κασιδόκωστας Πέτρος

Παραβρέθηκα στους αγώνες του λυκείου Χολαργού την 14-4?2018 που συμμετείχαν και οι δύο υιοί μου που έχουν δελτίο στο σύλλογο (Οδυσσεύς). Μπαίνοντας στην είσοδο του χώρου δέχτηκα αιφνιδιαστικά την επίθεση και το γρονθοκόπημα στο πρόσωπο από τον κ. Ιωάννη Αϊδινιώτη χωρίς καμία δικαιολογία, απειλές και βρισιές. Το γεγονός συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, κυρίως γονιών και παιδιών που υπήρχαν στο χώρο. Και φυσικά μπροστά στα μάτια του προπονητή και συναθλητών και γονιών. Δηλώνω υπευθύνως ότι ουδέποτε εξύβρισα ή πρόσβαλα ή μείωσα πρόσωπο.

Όπως επιληφθείτε της κατάστασης

Με σεβασμό

Πέτρος Κασιδόκωστας»

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρει:

«Ένα περιστατικό βίας με θύτη προπονητή και θύμα έναν γονιό αθλητή συγκλονίζει την ελληνική πυγμαχία. Πατέρας έφηβου πυγμάχου κατήγγειλε εγγράφως στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας πως δέχτηκε επίθεση με γροθιές από τον προπονητή πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Γιάννη Αϊδινιώτη. Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο γιων του Πέτρου Κασιδόκωστα, συναθλητών τους, γονιών άλλων αθλητών και προπονητών στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου, το πρωί του Σαββάτου, 14 Απριλίου.

Τι είχε προηγηθεί; Πως ο Πέτρος Κασιδόκωστας ζητούσε να πάρει το δελτίο του γιου του από τον Παναθηναϊκό! Ως αιτία για την επιθυμία αυτή, σε αναφορά του και αίτηση μεταγραφής στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, ο πατέρας είχε καταγγείλει περιστατικό εξύβρισης και εν γένει άσχημη συμπεριφορά του Γιάννη Αϊδινιώτη προς τον γιό του. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης, όμως δεν έδινε το «πράσινο φως» για την αποδέσμευση του αθλητή, με το δελτίο του νεαρού πυγμάχου να παραμένει μέχρι σήμερα στον Παναθηναϊκό.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε τόσο με τον Πέτρο Κασιδόκωστα, ο οποίος επιβεβαίωσε το βίαιο περιστατικό και την καταγγελία του στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας όσο και με τον γενικό γραμμτέα της προσωρινής διοίκησης του Παναθηναϊκού, Θεόδωρο Συνοδινό.

Τι ακριβώς συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό του Παπάγου; Ο Πέτρος Κασιδόκωστας, όπως καταγγέλλει, είχε συνοδεύσει τους δύο γιους του (αμφότεροι αθλητές της πυγμαχίας) για να συμμετάσχουν σε sparring (σ.σ. δυνατή προπόνηση/πρακτική με συμμετοχή αθλητών από πολλούς συλλόγους). Ο γιος του Πέτρου Κασιδόκωστα που έχει δελτίο στον Παναθηναϊκό (σ.σ. ο άλλος έχει στον σύλλογο ?Oδυσσεύς?) δεν μπορεί εξάλλου να συμμετέχει σε αγώνες αφού το δελτίο του κρατά μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός, παρά τη θέλησή του, και πλέον υποχρεωτικά μόνο γυμνάζεται στο σύλλογο που ανήκει ο αδελφός του. Όπως καταγγέλλει ο Πέτρος Κασιδόκωστας, κατά την είσοδό του στο χώρο του κλειστού του Παπάγου με τα παιδιά του, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην προπονητή του γιου του στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Αϊδινιώτη και ο τελευταίος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκε να επέμβουν κάποιοι που ήταν μπροστά για να αποσόβησαν τα χειρότερα, μητέρες αθλητών ούρλιαζαν «έλεος» και όλα αυτά παρουσία αθλητών ηλικίας 14-16 ετών.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε τόσο με τον Πέτρο Κασιδόκωστα, ο οποίος επιβεβαίωσε το βίαιο περιστατικό και την καταγγελία του στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας όσο και με τον γενικό γραμματέα της προσωρινής διοίκησης του Παναθηναϊκού, Θεόδωρο Συνοδινό.

Τι ακριβώς συνέβη το πρωί του Σαββάτου στο κλειστό του Παπάγου; Ο Πέτρος Κασιδόκωστας, όπως καταγγέλλει, είχε συνοδεύσει τους δύο γιους του (αμφότεροι αθλητές της πυγμαχίας) για να συμμετάσχουν σε sparring (σ.σ. δυνατή προπόνηση/πρακτική με συμμετοχή αθλητών από πολλούς συλλόγους). Ο γιος του Πέτρου Κασιδόκωστα που έχει δελτίο στον Παναθηναϊκό (σ.σ. ο άλλος έχει στον σύλλογο ?Oδυσσεύς?) δεν μπορεί εξάλλου να συμμετέχει σε αγώνες αφού το δελτίο του κρατά μέχρι σήμερα ο Παναθηναϊκός, παρά τη θέλησή του, και πλέον υποχρεωτικά μόνο γυμνάζεται στο σύλλογο που ανήκει ο αδελφός του. Όπως καταγγέλλει ο Πέτρος Κασιδόκωστας, κατά την είσοδό του στο χώρο του κλειστού του Παπάγου με τα παιδιά του, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην προπονητή του γιου του στον Παναθηναϊκό, Γιάννη Αϊδινιώτη και ο τελευταίος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο πρόσωπο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκε να επέμβουν κάποιοι που ήταν μπροστά για να αποσόβησαν τα χειρότερα, μητέρες αθλητών ούρλιαζαν «έλεος» και όλα αυτά παρουσία αθλητών ηλικίας 14-16 ετών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Δούκα, τόνισε ότι από εδώ και πέρα ουσιαστικά αρχίζει το πρωτάθλημα.