Ντουντούκα
Κάτι φοβούνται τα παιδιά, γιατί το… συμβόλαιο του Λάζαρου το κρατούν κρυφό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καταγγελία και στην ΓΓΑ για τον Αϊδινιώτη

Καταγγελία και στην ΓΓΑ για τον Αϊδινιώτη
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 18:51

Έγγραφη καταγγελία και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μετά από αυτή προς την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας τη Δευτέρα (16/04), κατέθεσε το μεσημέρι της Τρίτης (17/04) ο Πέτρος Κασιδόκωστας, για την επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο που δέχτηκε από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη.

Ο πατέρας έφηβου αθλητή του Παναθηναϊκού κατήγγειλε εκ νέου στη ΓΓΑ πως το περασμένο Σάββατο 14 Απριλίου δέχτηκε, κατά την είσοδό του στο χώρο του κλειστού του Παπάγου, μπροστά στα μάτια των δύο γιων του «αιφνιδιαστική επίθεση και γρονθοκόπημα στο πρόσωπο από τον κ. Ιωάννη Αϊδινιώτη χωρίς καμία δικαιολογία, απειλές και βρισιές. Το γεγονός συνέβη μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, κυρίως γονιών και παιδιών που υπήρχαν στο χώρο. Και φυσικά μπροστά στα μάτια του προπονητή και συναθλητών και γονιών. Δηλώνω υπευθύνως ότι ουδέποτε εξύβρισα ή πρόσβαλα ή μείωσα πρόσωπο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων των δύο φορέων, Ομοσπονδίας και ΕΦΙΠ, θα διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλονται βάσει των κανονισμών λειτουργίας και των πειθαρχικών ελέγχων.

«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

«Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Δούκα, τόνισε ότι από εδώ και πέρα ουσιαστικά αρχίζει το πρωτάθλημα.