Ντουντούκα
Όλοι ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου»

«Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου»
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 20:01

Τη βεβαιότητα πώς εθνική Γυναικών στο τένις μπορεί να φτάσει στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του Fed Cup, εξέφρασαν τα στελέχη της ομοσπονδίας και οι αθλήτριες στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο TATOΪ Club. Η Ελλάδα συμμετέχει στο δεύτερο γκρουπ, οι αγώνες του οποίου φιλοξενούνται στη χώρα μας από την Τετάρτη ως το Σάββατο. Την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας ενισχύει και η Μαρία Σάκκαρη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και Νο 49 στον κόσμο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία και τον πρόεδρο κ. Ζαννιά που μας δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Ελλάδα και σε αυτό το υπέροχο κλαμπ, σε αυτές τις μοναδικές εγκαταστάσεις, που δεν συναντάμε αλλού. Αγαπώ την Ελλάδα και αυτή η εβδομάδα είναι ξεχωριστή για μένα.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και όσες φορές έχω παίξει Fed Cup είναι κάτι το διαφορετικό. Περνάμε ωραία, είμαστε ομάδα και τώρα που η διοργάνωση γίνεται στην χώρα μας είναι ακόμη μεγαλύτερη η χαρά μας. Και για μένα και για τα άλλα τρία κορίτσια είναι κάτι το ξεχωριστό.

Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει κοντά μας και να μας στηρίξει. Γιατί μπορεί να έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά δεν παύει να είναι πολύ δύσκολοι οι αγώνες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευκαιρία τώρα που παίζουμε μέσα στο σπίτι μας, να τους έχουμε κοντά μας».

Διαβάστε επίσης

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στην ΕΦΙΠ η καταγγελία πατέρα αθλητή πυγμαχίας για επίθεση με γροθιές από προπονητή

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεων των δύο φορέων, Ομοσπονδίας και ΕΦΙΠ, θα διερευνηθούν τα όσα καταγγέλλονται βάσει των κανονισμών λειτουργίας και των πειθαρχικών ελέγχων.

Τηλεοπτικό το FED Cup

Τηλεοπτικό το FED Cup

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις γυναικών FED Cup με την Μαρία Σάκκαρη επικεφαλής της ελληνικής ομάδας θα έχει τηλεοπτική μετάδοση όπως αποφασίστηκε.