ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Παροξυσμός από τον κόσμο του Θρύλου! Σπάει όλα τα κοντέρ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη»

«Ευχαριστούμε τον Πρόεδρό μας, Μιχάλη Κουντούρη»
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 19:05

Ο Ισίδωρος Παγιαύλας ήταν εξαιρετικός στο Ολλανδικό Πρωτάθλημα Masters 2018, το οποίο διεξήχθη στη Χάγη.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα και ένα ασημένιο στα 1500μ. ελεύθερο, ενώ είχε και δύο τέταρτες θέσεις στα 400μ. μικτής ατομικής με νέο Παννελήνιο ρεκόρ κατηγορίας Δ’, και στα 800μ. ελεύθερο με νέο ατομικό ρεκόρ.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων ο Παγιαύλας τόνισε στις δηλώσεις του στο osfp.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την πρώτη παρουσία μου σ’ ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, τόσο σε οργάνωση όσο και σε επιδόσεις.

Κερδίσαμε 2 μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ που με βάση τους κανονισμούς δώρισε εκ μέρους μας ποσό υπέρ του ιδρύματος κατά του παιδικού καρκίνου «ΚΙΚΑ», κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.

Επιπλέον, είχα μία ακόμα ευκαιρία να εκπροσωπήσω την ομάδα της καρδιάς μου, τον Ολυμπιακό, σε μία διεθνή διοργάνωση και να βάλουμε έτσι μία μικρή πινελιά στις πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στην Ευρώπη για μία ακόμα χρονιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Αλέξανδρο Κόκκινο για την δουλειά του και την τεράστια υπομονή του, ειδικά το τελευταίο διάστημα που αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο κ. Κουντούρη, που επί των ημερών του ο ερασιτέχνης έχει κυριαρχήσει σε όλα τα αθλήματα, τον έφορο κολύμβησης κ. Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ειδικά φέτος και να τονίσω ότι είναι ευλογία και τεράστια τιμή ν’ ανήκεις στην ερυθρόλευκη οικογένεια».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο ρεκόρ για τον Χρήστου!

Μεγάλο ρεκόρ για τον Χρήστου!

Στα 100μ. ύπτιο -στο Διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ- με χρόνο 53:80 ο αθλητής του Ολυμπιακού κατέρριψε την επίδοση του Άρη Γρηγοριάδη (54:43).