Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και πάλι κόντρα στη Μπέρτενς η Σάκκαρη

Και πάλι κόντρα στη Μπέρτενς η Σάκκαρη
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 17:49

Την αντίπαλό της στον πρώτο γύρο του Μάστερς της Ρώμης έμαθε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει για δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά την πολύ φορμαρισμένη Κίκι Μπέρτενς, από την οποία είχε ηττηθεί στη Μαδρίτη με 2-0 σετ.

Η Ολλανδέζα πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και μάλιστα έχει κερδίσει τους 11 από τους 12 αγώνες που έχει δώσει στο χώμα μέσα στο 2018! Αυτή την εβδομάδα η αντίπαλος της Σάκκαρη «λάμπει» με τις εμφανίσεις της στην Μαδρίτη και μάλιστα σήμερα πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη επί της Καρολίν Γκαρσία. Η Μπέρτενς έκανε φύλλο και φτερό τη Γαλλίδα και με 2-0 σετ προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού.

Η νικήτρια της αναμέτρησης της Μαρίας με την Μπέρτενς στον 2ο γύρο του ιταλικού Μάστερς θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα την Παρασκευή ηττήθηκε στον ημιτελικό της Μαδρίτης με 2-0 σετ από την Πέτρα Κβίτοβα.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Βικτόρια Αζαρένκα-Ναόμι Οσακά, Μαρία Σαράποβα-Ασλεϊ Μπάρτι και Μακάροβα-Κέρμπερ.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο ρεκόρ για τον Χρήστου!

Μεγάλο ρεκόρ για τον Χρήστου!

Στα 100μ. ύπτιο -στο Διεθνές μίτινγκ «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ- με χρόνο 53:80 ο αθλητής του Ολυμπιακού κατέρριψε την επίδοση του Άρη Γρηγοριάδη (54:43).