Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αμφίβολος ο Πετρούνιας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Αμφίβολος ο Πετρούνιας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 21:15

Ξεκινάει την Κυριακή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο, Λευτέρης Πετρούνιας εξαιτίας του έντονου αγωνιστικού του προγράμματος δεν ξεκίνησε έγκαιρα την προετοιμασία του και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμμετάσχει ενεργά.

Το γεγονός αυτό ανέφερε και ο ίδιος στην επίσημη παρουσίαση που έγινε για τους αγώνες, μέσω της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση, για τη γυμναστική. Αποτελεί μεγάλη μας χαρά να είμαστε πάλι στη Μίκρα, νιώθουμε το γήπεδο, όπως και τη Θεσσαλονίκη, σαν δεύτερο σπίτι μας. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες, έχει πολλά να δει.

Το μέλλον της γυμναστικής μπορείτε να το δείτε στη Μίκρα, υπάρχουν πολλά παιδιά που πιστεύω θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές στερέωμα σύντομα. Το χειροκρότημα του κόσμου είναι που κρατάει σε ερασιτεχνικό άθλημα, όπως είναι η γυμναστική, τον αθλητή.

Έχουμε μετατοπίσει για λίγο αργότερα την προετοιμασία μας, λόγω της αλλαγής του Ευρωπαϊκού και η δική μου συμμετοχή στους αγώνες είναι αμφίβολη. Θα είμαι, όμως, στο γήπεδο για τον κόσμο και όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν, θέλω να στηρίξω τους συναθλητές μου.

Επειδή, όμως, το πρόγραμμα, το επόμενο διάστημα έχει Μεσογειακό, Ευρωπαϊκό, Παγκόσμιο και εν συνεχεία World Cup, που είναι πρόκριση για τους Ολυμπιακούς και πηγαίνουν μέχρι τον επόμενο Μάιο κάθε μήνα, το να ξεκινήσω δύο μήνες νωρίτερα την προετοιμασία, στην ηλικία μου, είναι λίγο επιβαρυντικό.

Οπότε, είναι αμφίβολη η συμμετοχή μου, θα κάθομαι σίγουρα ανάμεσα στον κόσμο για να απολαύσουμε όλα μας τα αστέρια. Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που έχω, αλλά θα είμαι ικανοποιημένος με ακόμη περισσότερα. Έτσι έχω μάθει».

Διαβάστε επίσης

Ο Στέλιος είναι εδώ!

Ο Στέλιος είναι εδώ!

Ο Ασβεστάς πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή με τον Δούκα στο Ρέντη.

Θρίαμβος για Σάκκαρη

Θρίαμβος για Σάκκαρη

Με 2-1 στα σετ επικράτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της Καρολίνα Πλίσκοβα κάνοντας μάλιστα την ανατροπή.