Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με θέληση και ομαδικότητα»

«Με θέληση και ομαδικότητα»
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 06:03

Την αντεπίθεση για το πρωτάθλημα ξεκίνησε η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών των πλέι οφ. Όπως τόνισε και Πέτρος Κανδύλας σε δηλώσεις του, ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα το Σάββατο, στο ΟΑΚΑ!

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, κυρίως για έναν βασικό λόγο, ότι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Ξέραμε, ότι είμαστε καλύτεροι από την ΑΕΚ! Όμως, έπρεπε να το δείξουμε στο γήπεδο. Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά με την βοήθεια του κόσμου τα καταφέραμε. Μπήκαμε συγκεντρωμένα, πολύ δυνατά από την αρχή, πήραμε προβάδισμα στο σκορ και πανηγυρίσαμε μια δίκαιη νίκη», δήλωσε αρχικά.

«Εάν δείξουμε το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση και την ίδια ομαδικότητα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν έχουμε να αλλάξουμε τίποτα! Πρέπει να πιάσουμε αυτή την απόδοση. Είμαι σίγουρος, ότι θα νικήσουμε», συμπλήρωσε.

«Πολύ μεγάλο ρόλο στην νίκη έπαιξε και ο κόσμος μας! Πολύ πολύ μεγάλο ρόλο. Παρά τα δύο κακά αποτελέσματα, οι οπαδοί μας μας στήριξαν! Είδαμε ένα γεμάτο γήπεδο, με καυτή ατμόσφαιρα. Είδαμε, ότι οι φίλαθλοι μας μας πίστευαν, δεν μας παρατήσανε μετά το 2-0», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης