Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού
Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 - 22:50

Στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ στο ΟΑΚΑ κανένα από τα μέτρα που θα έπρεπε να ισχύσουν δεν εφαρμόστηκε. Υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί της ΑΕΚ στις εξέδρες, ενώ σε κάποια στιγμή στη μια γωνία του γηπέδου δέχθηκε χτύπημα ο Τζηράς του Ολυμπιακού. Κοινώς συνθήκες ακατάλληλες για να διεξαχθεί ένα ματς που διακυβεύονται τόσα.

Το Σάββατο το μεσημέρι (02/06, 15:00) θα γίνει στο ίδιο γήπεδο ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να αφήσουν να επαναληφθούν όλα όσα έγιναν. Και ζήτησαν να γίνει σύσκεψη ασφαλείας για να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα, ώστε το προσεχές ματς να διεξαχθεί υπό σωστές συνθήκες. Κάτι που τελικά αποφασίστηκε και πάρθηκε η απόφαση.

Το πρωί της Παρασκευής (01/06, 10:00) θα γίνει στο ΟΑΚΑ σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ. Το σχετικό έγγραφο για τη σύσκεψη έχει κοινοποιηθεί στους: Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Υποδιεύθυνση Διοικητικής Υπόστασης Αττικής, Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, Αστυνομικό Τμήμα ΟΑΚΑ, Εισαγγελία Πρωτοδικών / Γραφείο Αθλητικού Εισαγγελέα, Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), στις δύο ομάδες, στην Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, όπως και στη Γενική Αστυνομικής Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), στο τμήμα Επιχειρήσεων.

Εκεί αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα που πρέπει να παρθούν, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά το Σάββατο. Το πιο σημαντικό όλων είναι, πώς ό,τι αποφασιστεί θα πρέπει να εφαρμοστεί. Να μην παρθούν αποφάσεις από τους αρμοδίους φορείς και δεν γίνει τίποτα το Σάββατο. Και πρέπει να σημειωθεί πώς το παρών θα δώσουν οι παρατηρητές του ματς (σ.σ.: σε ματς τόσο μεγάλης σημασίας συνήθως η ΟΧΕ βάζει δύο), καθώς είναι και οι άνθρωποι που θα επιφορτιστούν σε μεγάλο βαθμό, σε συνεργασία με την αστυνομία, για να μην συμβεί το παραμικρό και να κυλήσουν όλα ομαλά.

Διαβάστε επίσης