Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον... αέρα το ματς στο ΟΑΚΑ!

Στον... αέρα το ματς στο ΟΑΚΑ!
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 14:53

Την Παρασκευή το πρωί έγινε στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του 4ου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Ειπώθηκαν πολλά, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που υπήρχαν και πάρθηκαν αποφάσεις σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και την Αστυνομία. Αλλά δυστυχώς, στα λόγια όλα είναι μια χαρά. Στην πράξη τι γίνεται;

Τίποτα από αυτά που αποφασίστηκαν δεν τηρήθηκε. Ακόμα και πριν την έναρξη του ματς. Διότι δεν άφησαν στον Ολυμπιακό να κάνει κανονικά προθέρμανση στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Οι συνθήκες ήταν για μια ακόμα φορά δύσκολες σε αυτό το γήπεδο. Και όχι μόνο αυτό!

Η αστυνομία είχε αναφέρει στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πώς θα έλεγχε τον κόσμο. Πώς δεν θα επαναλαμβάνονταν το σκηνικό με τους υπεράριθμους, όπως είχε γίνει στο δεύτερο τελικό. Αλλά κι αυτό στα λόγια έμεινε. Μάλιστα, η αστυνομία θα είχε τον έλεγχο για να μην έχουμε τα ίδια. Και δεν έκανε τίποτα απολύτως.

Το ζήτημα είναι πώς εάν είναι να γίνονται συσκέψεις για τα μέτρα ασφαλείας, εάν υπάρχουν αποφάσεις και δεν εφαρμόζονται, δεν υπάρχει λόγος να γίνονται! Πόσω δε μάλλον όταν η ίδια η αστυνομία παίρνει τα μέτρα, τα οποία στο φινάλε δεν εφαρμόζονται!

Διαβάστε επίσης

«Ομορφιές» στο ΟΑΚΑ

«Ομορφιές» στο ΟΑΚΑ

Μετά το τέλος του αγώνα οπαδοί της ΑΕΚ… μπούκαραν μέσα στο γήπεδο, με την Αστυνομία τελικά να καταφέρνει και να τους σταματάει πριν εκείνοι φτάσουν στους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-22 (τελικό)

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21-22 (τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τους «κιτρινόμαυρους» και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα για το «διπλό» και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2. Live από το gavros.gr στις 15:00/ΕΡΤ3.

Όλα για την ισοφάριση

Όλα για την ισοφάριση

Ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ στις 15:00 την ΑΕΚ και είναι αποφασισμένος να κάνει το 2-2 στη σειρά των τελικών. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ3.