Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τον κόσμο μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

«Με τον κόσμο μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»
Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018 - 18:48

Μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην έδρα της ΑΕΚ όπου ο Θρύλος έφερε τη σειρά των τελικών στο 2-2, ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» Κώστας Τσιλιμπάρης, στις δηλώσεις του έκανε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ προκειμένου να βρεθούν στο «Μελίνα Μερκούρη».

«Και στα 60 λεπτά φανήκαμε ανώτεροι του αντιπάλου μας. Κρατήσαμε σταθερά το προβάδισμα. Θέλω να κάνω μια προσωπική εκτίμηση, πως ήμασταν αρκετά καλύτεροι και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη η διαφορά.

Για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης το παιχνίδι έφτασε να είναι ντέρμπι. Εμείς κρατάμε την νίκη. Καταφέραμε να βρεθούμε εκεί που ήμασταν πριν 15 ημέρες, με έναν τελικό στην έδρα μας. Ελπίζω αυτή τη φορά ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα δείχνει ότι έχει επανακτήσει έναν ρυθμό που στα πρώτα δύο παιχνίδια φάνηκε πως έλειπε. Χωρίς να πιστεύω πως έχουμε τον πρώτο λόγο γιατί η σειρά είναι πολύ “σφιχτή», θεωρώ ότι έχουμε πλέον το 50% που μας αναλογεί για να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές φέτος» σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας

Διαβάστε επίσης