Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μα τόσο προβλέψιμοι!

Μα τόσο προβλέψιμοι!
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 09:27

Μετά τον 4ο τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου ο Θρύλος πήρε ένα ΚΑΡΥΔΑΤΟ «διπλό» και με κόντρα διαιτησία, η πλευρά της ΑΕΚ μετά το ματς είχε παράπονα (!!!) από τη διαιτησία. Μάλιστα είχαν εκδώσει και σχετική ανακοίνωση. Στο gavros.gr είχαμε αναφέρει πώς μάλλον ετοιμάζουν άλλοθι για την απώλεια του πρωταθλήματος. Διότι το περασμένο Σάββατο, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού / Ομίλου Ξυνή στην έδρα των «κιτρινόμαυρων», όλοι είχαν αντιληφθεί τι θα συνέβαινε στον 5ο τελικό.

Και να σου τα παιδιά… Ανακοίνωση ξανά κατά της διαιτησίας. Μετά την 3η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό! Βλέπετε τους κάθισε βαριά αυτή η ήττα και δεν μπορούσαν να την χωνέψουν με τίποτα. Κατηγόρησαν τους ρέφερι και στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για… διορισμό του πρωταθλητή 2018 από τους διαιτητές. Μα τόσο πολύ προβλέψιμοι; Όταν έγιναν «εγκλήματα» στα προηγούμενα ματς, λέξη δεν είχατε βγάλει. Και τώρα κωλοτούμπα 180ο! Λαλίστατοι και με νέα ανακοίνωση μέσα σε ένα 4ημερο;

Δεν πειράζει. Αυτό το πρωτάθλημα σας πόνεσε πολύ, πάρα πολύ! Φαίνεται από τις αντιδράσεις σας. Δεν πειράζει… Άντε τώρα για διακοπές, γιατί του χρόνου σας περιμένουν ανάλογες ήττες και στιγμές αντίστοιχες, που θα βλέπετε δηλαδή τον Θρύλο να σας νικά και να κατακτά κούπες.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» το Ρέντη (vid)

«Καμίνι» το Ρέντη (vid)

Δείτε μέσα από την κάμερα του gavros.gr την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος του Ολυμπιακού, καθώς και την απονομή των νταμπλούχων και τους έξαλλους πανηγυρισμούς τους.