Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πετύχαμε χάρη στη σκληρή δουλειά»

«Πετύχαμε χάρη στη σκληρή δουλειά»
Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018 - 23:55

Η σκληρή δουλειά και η επιμονή «έφεραν» το νταμπλ στο χάντμπολ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Νίκος Κρητικός στο gavros.gr. Ο διεθνής περιφερειακός τόνισε, ότι η ομάδα του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή ήταν η καλύτερη στη χρονιά.

«Η σκληρή δουλειά και η επιμονή έφεραν το νταμπλ! Δικαιωθήκαμε», δήλωσε.

«Είναι τρομερή η χαρά που νιώθω. Το τμήμα ξεκίνησε στις 25 Ιουλίου. Μέσα σε περίπου έντεκα μήνες από τότε που ξεκινήσαμε, πήραμε το νταμπλ! Είναι εντυπωσιακό. Σε όλη τη χρονιά ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Παρόλο που βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά τις δύο ήττες στους τελικούς, καταφέραμε κάτι ιστορικό, να γυρίσουμε τη σειρά από 0-2 σε 3-2», συμπλήρωσε.

Τέλος, στάθηκε στους οπαδούς του Θρύλου, τονίζοντας: «Καταπληκτικός ο κόσμος, μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν ο όγδοος παίκτης του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη του κόσμου. Ελπίζουμε του χρόνου σε ανάλογες στιγμές, με ακόμα περισσότερα τρόπαια».

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Ούτε στα όνειρά τους…

Ούτε στα όνειρά τους…

Τεράστιες επιτυχίες από τον Ολυμπιακό σε όλα τα αθλήματα, με κούπες εντός και εκτός συνόρων, ευρωπαϊκούς τελικούς και απίστευτα συναισθήματα σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, τα οποία δεν θα νιώσει ποτέ κανένας οπαδός άλλης ομάδας.