Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε στα όνειρά τους…

Ούτε στα όνειρά τους…
Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018 - 12:25

Είναι ασύλληπτο αυτό που πέτυχε για ακόμη μία χρονιά ο Ολυμπιακός. Τέσσερις ευρωπαϊκούς τελικούς μέσα σε μία σεζόν, πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, κυπελλούχος στα περισσότερα από αυτά.

Επιτυχίες τις οποίες όλος ο κόσμος του Θρύλου έχει συνηθίσει να βλέπει και να αισθάνεται αυτά τα απίστευτα συναισθήματα, τα οποία όμως δεν είναι τόσο συνηθισμένα για τους οπαδούς των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων. Ή μάλλον καλύτερα τους είναι άγνωστα.

Αυτά που πέτυχε για ακόμη μία σεζόν ο Ολυμπιακός, και ελπίζουμε να είναι ακόμη περισσότερα με την ανδρική ομάδα πόλο να κατακτά το ευρωπαϊκό, παίζοντας το βράδυ (09/06) με την Προ Ρέκο στη Γένοβα, δεν πρόκειται να τα δουν ποτέ οι οπαδοί άλλων ομάδων.

Τα κατορθώματα του Θρύλου και τη φετινή σεζόν έχουν τη σφραγίδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη, των παικτών και του προπονητικού τιμ όλων των τμημάτων, αλλά φυσικά και του κόσμου, ο οποίος στηρίζει την αγαπημένη του ομάδα.

Γι’ αυτό ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ελίτ, με όλους τους οπαδούς των άλλων ομάδων το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίζουν να θαυμάζουν τον Θρύλο και να προσπαθήσουν να τον μιμηθούν, κάτι, το οποίο βέβαια ποτέ δεν θα καταφέρουν.

Διαβάστε επίσης