Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει για ξένο γκολκίπερ ο Θρύλος

Πάει για ξένο γκολκίπερ ο Θρύλος
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 18:37
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός / Όμιλος Ξυνή έχει καταθέσει πρόταση στον Κώστα Τσιλιμπάρη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο 39χρονος Έλληνας γκολκίπερ που ήταν βασικός μέλος της ομάδας που κατέκτησε τη σεζόν 2017-18 το νταμπλ έχει εκφράσει τη θέλησή του να παραμείνει στον Θρύλο. Αφού και οι δύο πλευρές το θέλουν, είναι διαδικαστικό θέμα η συμφωνία και η συνέχεια της συνεργασίας τους.

Από την άλλη, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν και την ενίσχυση της ομάδας. Στο πλάνο που υπάρχει είναι η απόκτηση ενός ξένου τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Κώστα Τσιλιμπάρη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πώς δεν υπολογίζεται και ο Τσακνής. Στο πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού / Ομίλου Ξυνή είναι να αποκτηθεί ένας γκολκίπερ με μεγαλύτερη εμπειρία, με δεδομένο ότι φέτος στόχος είναι και η Ευρώπη.

Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμος για τα ευρωπαϊκά ματς με την Τάλεντ Πλζεν , για το EHFCup. Αμφότερα τα ματς έγινε στην Τσεχία, με το πρώτο να λήγει 21-21 και στο δεύτερο να επικρατούν οι γηπεδούχοι με 29-18. Η απειρία στοίχησε κι αυτό είναι ένα από τα βασικά μελήματα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Να αποκτήσει παίκτες με ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης