Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος «αγκάλιασε» το Piraeus EndoNight Run/Walk

Ο κόσμος «αγκάλιασε» το Piraeus EndoNight Run/Walk
Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 - 00:56

Ένας ιδιαίτερος αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Πειραιά. Το Piraeus EndoNight Run/Walk by Vita, ένα αθλητικό event, που στηρίζει το παγκόσμιο κίνημα κατά της ενδομητρίωσης και στέλνει μήνυμα αλληλεγγύης για τη γυναικεία υγεία.

Το κίνημα, που έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 63 πόλεις σε σχεδόν ισάριθμες χώρες του κόσμου, αποτελεί μια παγκόσμια ενέργεια ευαισθητοποίησης για την πάθηση, που αφορά 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας.

Ο αγώνας είχε τρεις διαδρομές για τους συμμετέχοντες, που επέλεγαν αυτόν που τους ταίριαζε. Διαδρομές 5 χλμ και 10 χλμ με τρέξιμο και 2,5 χλμ με περπάτημα. Αρκετός κόσμος αψήφησε τις καιρικές συνθήκες και έδωσε το «παρών» συμμετέχοντας σε αυτό τον αγώνα. Αφετηρία και φινάλε το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να τερματίσουν. Ακόμα κι αν οι τελευταίοι άργησαν λίγο, το στοίχημα ήταν ένα. Να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού. Εξάλλου, στον αθλητισμό αυτά που έχουν αξία είναι η προσπάθεια και η συμμετοχή! Με τους διοργανωτές να ανανεώνουν το ραντεβού με όλους για τον επόμενο χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη επίδοση ο Δρίτσας (vid)

Μεγάλη επίδοση ο Δρίτσας (vid)

Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε τα 400μ. με εμπόδια κάτω από τα 52 δευτερόλεπτα και πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.