ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μετρά αντίστροφα ο Τριβυζάς!

Μετρά αντίστροφα ο Τριβυζάς!
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 00:42

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναγιώτη Τριβυζά ενόψει των Μεσογειακών αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Ταραγόνα.

Ο ταχύτατος σπρίντερ προπονείται πολλές ώρες καθημερινά, με σκοπό να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση. Η «σφαίρα» του Θρύλου στοχεύει, όπως πάντα, στη διάκριση, για αυτό και «δουλεύει» πολύ σκληρά!

Ο Τριβυζάς θα «πετάξει» για Ισπανία στις 27 Ιουνίου, αφού μία μέρα μετά (28 Ιουνίου) θα δώσει τον πρώτο του αγώνα. Πιο αναλυτικά, θα τρέξει στον προκριματικό 200μ. Ανδρών, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, στις 29 Ιουνίου. Παράλληλα, εκτός από τα 200μ. Ανδρών, θα αγωνιστεί και στα 4Χ100μ. Ανδρών, στις 30 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται, ότι πέραν των Μεσογειακών αγώνων, ο 31χρονος πρωταθλητής θα συμμετάσχει και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Βερολίνο.

Γ.Κ.

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμοι για τους Μεσογειακούς Αγώνες!

Πανέτοιμοι για τους Μεσογειακούς Αγώνες!

Οι δύο πυγμάχοι του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκαράκος είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στο Κύπελλο Πυγμαχίας στο Ρέντη.

Μεγάλη επίδοση ο Δρίτσας (vid)

Μεγάλη επίδοση ο Δρίτσας (vid)

Ο αθλητής του Ολυμπιακού τερμάτισε τα 400μ. με εμπόδια κάτω από τα 52 δευτερόλεπτα και πήρε την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20.