Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρυσό στους Μεσογειακούς, θέαμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Ρέντη»

«Χρυσό στους Μεσογειακούς, θέαμα για τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Ρέντη»
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 - 16:08

Έτοιμοι για νέες διακρίσεις και επιτυχίες είναι οι Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκαράκoς.

Οι δύο πυγμάχοι του Ολυμπιακού θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Ισπανία, καθώς και στο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Θρύλος στο Ρέντη, τονίζοντας ότι θα τα δώσουν όλα για μετάλλια και θέαμα στον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσανικίδη:

«Οι Μεσογειακοί Αγώνες αποτελούν την κορυφαία διοργάνωση για τη φετινή σεζόν. Μια διοργάνωση που μας ωφελεί αφού μας διατηρεί στην προετοιμασία για το 2019 όπου θα έχουμε τα προκριματικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσωπικά έχω βάλει στόχο το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς. Η προετοιμασία έχει κυλήσει ιδανικά, έχω δουλέψει πολύ καλά στα καλύτερα εργομετρικά κέντρα για να βγάλουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Βελτιώσαμε πολύ την απόδοση μας με βάση τα συμπεράσματα από την περσινή αγωνιστική σεζόν.

Είμαι σε ετοιμότητα για τον οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου. Μετά τους Μεσογειακούς Αγώνες θα ακολουθήσει το Κύπελλο Πυγμαχίας που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Θα είμαι στο Ρέντη το Σάββατο 7 Ιουλίου, σε μια ημέρα που θα είναι «εορταστική» για μένα. Θέλω να δώσω μια… παράσταση ένα εξαιρετικό σόου και να προσφέρω θέαμα στον κόσμο του Ολυμπιακού και σε όσους έρθουν εκείνη την ημέρα να μας δουν. Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτή τη διοργάνωση με την οποία θα κλείσει η χρονιά πριν το καλοκαίρι. Μετά οι επόμενοι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδας για δεύτερη διαδοχική χρονιά».

Από την πλευρά του ο Παύλος Τσαγκαράκος υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επιλέχτηκα από την Ολυμπιακή Επιτροπή για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες. Η προετοιμασία μου για αυτό το σπουδαίο γεγονός πήγε πολύ καλά. Δουλέψαμε δυο μήνες, παρά τον τραυματισμό που είχα στο χέρι και τον ξεπέρασα και πάμε στην Ισπανία για το καλύτερο δυνατό. Μόλις επιστρέψω περιμένω με ανυπομονησία το Κύπελλο που διοργανώνει ο Ολυμπιακός. Θα είμαι και εγώ στις 7 Ιουλίου στο Ρέντη. Θα παίξω για τον Ολυμπιακό, για το κοινό του Ολυμπιακού και θέλουμε να προσφέρουμε θέαμα. Γιατί όχι και κάποιο νοκ άουτ;»

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμοι για τους Μεσογειακούς Αγώνες!

Πανέτοιμοι για τους Μεσογειακούς Αγώνες!

Οι δύο πυγμάχοι του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Τσανικίδης και Παύλος Τσαγκαράκος είναι επικεντρωμένοι στους αγώνες στην Ισπανία και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν στο Κύπελλο Πυγμαχίας στο Ρέντη.