Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοκράτορας!

Αυτοκράτορας!
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 08:47

Απόλυτος κυρίαρχος σε όλα τα σπορ ο Ολυμπιακός. Ο Αυτοκράτορας και της πισίνας κατέκτησε τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή (01/07) ακόμη ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με τον Θρύλο να φτάνει τα 59 στην ιστορία του, πανηγυρίζοντας μάλιστα το 23ο συνεχόμενο.

Η ομάδα κολύμβησης των «ερυθρόλευκων» απέδειξε και φέτος ότι δεν έχει αντίπαλο, φτάνοντας στην κατάκτηση ενός ακόμη ιστορικού τρεμπλ, που φανερώνει τη δυναμική του Θρύλου και στην κολύμβηση.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στους άνδρες, στις γυναίκες και στη γενική βαθμολογία, δείχνοντας ότι παραμένει στην κορυφή, προσθέτοντας νέες μεγάλες επιτυχίες στην ιστορία του τμήματος και του συλλόγου.

Ο Θρύλος κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα σπορ και αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης, αν όχι ολόκληρου του πλανήτη.

Καμία άλλη ομάδα δεν έχει τόσες πολλές επιτυχίες σε διαφορετικά τμήματα, αλλά μόνο ο Ολυμπιακός.

Πολλά μπράβο, λοιπόν, και στους αθλητές και στις αθλήτριες του Θρύλου για αυτή τη νέα πολύ μεγάλη επιτυχία, στους προπονητές και ανθρώπους των τμημάτων της κολύμβησης και φυσικά στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, που συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Photo credits: olympiacossfp.gr / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης

Υπερκούπωση!

Υπερκούπωση!

Ο Θρύλος σάρωσε και φέτος στην κολύμβηση κατακτώντας το τρεμπλ, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να φτάνει με αυτό τον τρόπο τα 21 τρόπαια για τη φετινή σεζόν.

Στο Νο37 η Σάκκαρη

Στο Νο37 η Σάκκαρη

Μια ακόμα θέση υποχώρησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην παγκόσμια κατάταξη.

«Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

«Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια»

Ευτυχισμένος ήταν μετά το τέλος του Εθνικού πρωταθλήματος κολύμβησης και της κατάκτησής του από τον Ολυμπιακό, ο Απόστολος Χρήστου.