Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Οι υπόλοιποι αθλητές μας ζηλεύουν»

«Οι υπόλοιποι αθλητές μας ζηλεύουν»
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018 - 21:28

Στο στούντιο της «Μεγάλης μου Αγάπης» βρέθηκε εκτός των άλλων, η Κέλλυ Αραούζου. Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Θρύλο, στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση από την ενεργό δράση του Αντώνη Φωκαϊδη.

Μεταξύ άλλων η Κέλλυ Αραούζου μίλησε:

Για το μυστικό της επιτυχίας:

«Το ομαδικό πνεύμα και η αγάπη για την ομάδα. Υπάρχουν αθλητές που δεν κολύμπησαν μόνο τα αγωνίσματα τους, αλλά και σε άλλα για να στηρίξουν τον σύλλογο και να προσθέσουν πόντους στη βαθμολογία. Στον Ολυμπιακό όλοι συμπληρώνουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Είμαστε ακόμη διψασμένοι για πολλούς τίτλους. Αυτή είναι η αλήθεια!»

Για την έλλειψη κολυμβητηρίου:

«Η έλλειψη κολυμβητηρίου είναι το μεγάλο μου βάσανο. Δυστυχώς τις περισσότερες φορές φεύγουμε εκτός Αθηνών. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί με βγάζει εκτός εαυτού».

Τι εύχεται στον Αντώνη Φωκαϊδη:

«Ημασταν συναθλητές και σε άλλους συλλόγους και μαζί ήρθαμε στον ολυμπιακό. Έχουμε κοινή πορεία. Τα καλύτερα είναι μπροστά του και θα τα πάει περίφημα στους νέους επαγγελματικούς ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά του. Θα μας λείψει. Αισθάνομαι σαν την τελευταία των Μοϊκανών στο τημ της μαραθώνιας κολύμβησης».

Για τους ανθρώπους της ομάδας:

«Σε έναν σύλλογο που κυνηγά πρωταθλήματα και το πετυχαίνει σημαίνει πως έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Όμως, το μεγάλο ατού είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού και η στήριξη που παρέχει στον σύλλογο με την κάρτα φιλάθλου και με τις συνδρομές των μελών».

Για το τι λένε άλλοι αθλητές εκτός Ολυμπιακού:

«Μας ζηλεύουν, με την καλή έννοια, αθλητές από άλλα σωματεία. Παιδιά που έρχονται πλέον στον σύλλογο μας λένε πως το έβλεπαν και ήθελαν να το ζήσουν. Να ζήσουν την εμπειρία να είσαι κολυμβητής του Ολυμπιακού».

Γιατί το άθλημα βγάζει τόσα συναισθήματα:

«Η κολύμβηση είναι ερασιτεχνική, δεν έχει προβολή κάτι που το κάνει αρκετά συναισθηματικό. Το ζήσαμε και όταν σταμάτησε ο Γιαννιώτης αλλά και τώρα που ολοκλήρωσε την καριέρα του ο Φωκαϊδης».

Photo credits: olympiacossfp.gr / EUROKINISSI

Διαβάστε επίσης