Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός στελεχώνει τις Εθνικές ομάδες»

«Ο Ολυμπιακός στελεχώνει τις Εθνικές ομάδες»
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 01:21

Στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κολύμβησης, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Στέπας.

Ο Team Manager του τμήματος του Ολυμπιακού, βρέθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη «Μεγάλη μου Αγάπη» και μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το Ιατρικό Κέντρο:

«Πρώτα απ’ όλα ένα ευχαριστώ στο Ομιλο Ιατρικού Αθηνών Μία κολυμβήτριά μας μεταφέρθηκε εκεί εσπευσμένα, αφού πρώτα κολύμπησε, με σκωληκοειδίτιδα. Το παιδί εγχειρίστηκε και έμεινε μέσα».

Για το «Πέτρος Καπαφέρωφ»:

«Το Καπαγέρωφ δεν είναι του Ολυμπιακού. Εκεί είναι κι ο Εθνικός αλλά και όλες οι Εθνικές ομάδες. Αναγκαζόμαστε σαν κολύμβηση, τρεις φορές την εβδομάδα να αναζητούμε κολυμβητήριο αφού έχει και αγώνες πόλο. Όταν ένας γονιός βλέπει κλειστό το κολυμβητήριο, κάποια στιγμή θα πάει το παιδί του αλλού. Τώρα έχει κλείσει για εργασίες και εμείς έχουμε μπροστά μας τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είναι τεράστιο το πρόβλημα. Απευθυνθήκαμε στον ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά –στο οποίο ανήκει και το Καπαγέρωφ- αλλά δεν μπορούν να μας δώσουν ώρες καθώς θα προπονούνται οι εθνικές ομάδες πόλο».

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας:

«Όπως είπα, για εμάς οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε. Υπάρχει το Πανελλήνιο Παμπαίδων Α-Β και το πανελλήνιο νεανίδων. Από τις 30 Ιουνίου είμαστε χωρίς κολυμβητήριο. Εχουμε 450 παιδιά στις Ακαδημίες. Σε αυτά τα παιδιά τους ανακοινώσαμε 30 Ιουνίου ότι η χρονιά τελείωσε, ενώ μπορούσε να κρατήσει ακόμα ένα μήνα. Και δεν ξέρουμε αν τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το Καπαγέρωφ».

Για τον Αντώνη Φωκαϊδη:

«Στην τελευταία ημέρα του έκανα νόημα πως έχει ακόμα έξι μετάλλια να διεκδικήσει. Αφήνει κενό γενικά στην κολύμβηση».

Για την προσφορά τού Ολυμπιακού:

«Μέσα από τον τρόπο που δουλεύει ο Ολυμπιακός, στελεχώνει την πλειοψηφία των εθνικών ομάδων κολύμβησης».

Για την θέση του τιμ μάνατζερ:

«Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη, την Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον Νίκο Γέμελο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν . Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν ήταν εύκολο. Εγώ προπονητής είμαι. Πρέπει να διαχειριστείς πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες με τα δικά του προβλήματα ο καθένας. Προσπαθούμε να τους ακούμε, να μην είμαστε απόμακροι, να κάνουμε την ζωή τους πιο εύκολη, για να είναι προσηλωμένοι στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Να είναι τα παιδιά και ο προπονητής ευχαριστημένος. Να νιώθουμε όλοι οικογένεια».

Για το τι σημαίνει Ολυμπιακή οικογένεια:

«Θα πως το εξής. Ο Δημήτρης ο Μανιός είναι στην ομάδα μόλις ένα χρόνο. Μας βοήθησε και σε αγωνίσματα που δεν κολυμπά. Το παιδί αυτό, λοιπόν, μόλις κάναμε την βράβευση στον Αντώνη, πλάνταξε στο κλάμα. Αυτό σημαίνει οικογένεια».

Διαβάστε επίσης