Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κοκκίνισε» η Μυτιλήνη! (pics)

«Κοκκίνισε» η Μυτιλήνη! (pics)
Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 - 23:43

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται η αγωνιστική ομάδα της ακαδημίας ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, αφού συμμετέχει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Optimist.

Ο Θρύλος αγωνίζεται με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες και συγκεκριμένα, με τους ταλαντούχους Ηλία Τσαταλιό και Κώστα Τάσση και με τις ελπιδοφόρες Κατερίνα Αποστολάκη και Ζωή Ζούπα, με στόχο τη διάκριση και φυσικά, την εμπειρία!

Στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή λοιπόν, μια μεγάλη «κόκκινη» σημαία βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Μάλιστα, τη σημαία αυτή, κρέμασαν τα «αστέρια» του Θρύλου, για να παίρνουν δύναμη και έξτρα κίνητρο! Οι μικροί αθλητές και οι μικρές αθλήτριες του Ολυμπιακού αισθάνονται τιμή και περηφάνια, για τον σύλλογο που εκπροσωπούν και το δείχνουν με κάθε τρόπο.

Η σημαία «συνελήφθη» από την κάμερα του «ερυθρόλευκου» ιστιοπλόου, Αντώνη Τσότρα, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ άλλων στη Μυτιλήνη, στηρίζοντας τα παιδιά του Θρύλου με την πολυετή και αξιοζήλευτη πείρα του!

Γ.Κ.

Trying to be multitasking ..???????? #sailinglife #notenoughtime #videoconference #ticketbooking #swimming #ball #olympiacos #optinationals2018 #petra #lesvos #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Ts (@antonis10t) στις

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Άρσιτς ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε Άρσιτς ο Ολυμπιακός!

Την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα του Διομήδη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Θρύλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr.