Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινά σύντομα η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου

Ξεκινά σύντομα η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 - 17:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου για τη σεζόν 2018-19. Μια Κάρτα που έχει τόσο μεγάλη σημασία και αξία για τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε πώς η τιμή της είναι 10€ και όλα τα χρήματα πηγαίνουν στα ταμεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Με τον κόσμο να είναι συμπαίκτης της ομάδας, να είναι αρωγός της προσπάθειας που κάνουν όλοι ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος. Μην ξεχάσει κανείς τι συνέβη πέρσι;

Τέσσερις ομάδες του Ολυμπιακού σε ισάριθμους ευρωπαϊκούς τελικούς, δύο ευρωπαϊκές κούπες. Πρωταθλήματα από όλες τα τμήματα των ομαδικών αθλημάτων του συλλόγου! Και όχι μόνο, αλλά αυτά είναι αρκετά για να αντιληφθούν ακόμα κι όσοι δεν καταλαβαίνουν την αξία της, πώς το κάθε 10€ είναι ικανό να κάνει τη διαφορά.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να την προμηθευτούν, εκτός από το Τμήμα Μελών-Φιλάθλων, και μέσα από τη νέα ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, το olympiacossfp.gr -μέχρι τότε το συγκεκριμένο πεδίο στο σάιτ του Ολυμπιακού παραμένει ανενεργό. Πρέπει όλοι να πάρουν την Κάρτα Φιλάθλου.

Στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Ερασιτέχνη για να συνεχίζει ο Θρύλος την απογείωσή του σε διεθνές επίπεδο. Να συνεχίσει να γράφει νέες «χρυσές» σελίδες στην ένδοξη ιστορία του. Να συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες, κρατώντας πολύ ψηλά τη σημασία της Ελλάδας στο εξωτερικό!

Όσοι περισσότεροι πάρουν την Κάρτα Φιλάθλου τόσο πιο δυνατός θα είναι ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Άρσιτς ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε Άρσιτς ο Ολυμπιακός!

Την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα του Διομήδη είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Θρύλος, σύμφωνα με πληροφορίες του gavros.gr.