Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Ολυμπιακό ο Άρσιτς

Στον Ολυμπιακό ο Άρσιτς
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 - 15:27

Στον Θρύλο θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ιγκόρ Άρσιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο gavros.gr βρισκόταν κοντά στο να πιάσει Λιμάνι, με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό να ανακοινώνει σήμερα την έναρξη της συνεργασίας του μαζί του. Μάλιστα, όπως σας είχαμε πληροφορήσει ο 29χρονος είχε στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, λέγοντας αμέσως το «ναι» στην πρόταση των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ενισχύονται σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έχοντας ανανεώσει ήδη τους βασικούς παίκτες της επιτυχίας της φετινής σεζόν, πραγματοποιώντας με τον Άρσιτς και την πρώτη τους μεταγραφή. Η διοίκηση της ομάδας δείχνει ξεκάθαρα με τις κινήσεις της πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να διατηρήσει τα σκήπτρα του τη νέα σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο τερματοφύλακα, Ιγκόρ Άρσιτς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Ο Άρσιτς είναι 29 ετών (19/10/1989) και έχει ύψος 1,88μ».

Διαβάστε επίσης

«Έδεσε» και Σανίκη ο Θρύλος!

«Έδεσε» και Σανίκη ο Θρύλος!

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γρηγόρης Σανίκης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.