Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δίνω πολύ μεγάλη βάση στο Ευρωπαϊκό»

«Δίνω πολύ μεγάλη βάση στο Ευρωπαϊκό»
Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 - 20:45

Πανελλήνιος πρωταθλητής στα 200μ. αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Τρυβιζάς. Ο αθλητής του Ολυμπιακού, κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα, έκανε επίδοση 22.21 και έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μετά το τέλος της κούρσας του, στις δηλώσεις του στάθηκε στην κούραση που έχει από τους συνεχόμενους αγώνες, ενώ μίλησε και για το ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Η αλήθεια είναι ότι έλειπε ο Λυκούργος Τσάκωνας. Ήμουνα ήδη ταλαιπωρημένος. Είναι η 5η μου κούρσα σε σαββατοκύριακο. Εγώ απλά αυτό που ήθελα ήταν να κερδίσω γιατί έχω και άλλους αγώνες στη συνέχεια.

Δίνω πολύ μεγάλη βάση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στα 4Χ100 και νομίζω ότι αυτή η ομάδα θα αδικηθεί αν δεν μπει στην οκτάδα. Τα παιδιά που ήμαστε στον Άγιο Κοσμά δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται. Νομίζω ότι η σκυτάλη είναι η εικόνα κάθε χώρας. Αν πιστέψουμε ότι θα κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα κάνουμε αν όχι στην οκτάδα στη δωδεκάδα θα είμαστε. Οι άντρες με τα μπλε θα είναι έτοιμοι. Ραντεβού λοιπόν στο Λονδίνο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής και στον Ανοιχτό Στίβο ο Θρύλος

Πρωταθλητής και στον Ανοιχτό Στίβο ο Θρύλος

Μια ακόμα κούπα έπιασε λιμάνι με τον Ολυμπιακό να κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου στους Άνδρες κάνοντας έτσι το 14 στα 14 τη φετινή χρονιά στον Ερασιτέχνη στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.